Kids

De kids zullen zich geen moment vervelen! Zowel binnen als buiten is er genoeg te spelen met een indoorspeelplaats en airtrampoline in de speeltuin. Op het park zijn er zelfs speciale kinderaccommodaties. Plezier gegarandeerd, dus laat de vakantie maar beginnen!

Spelen, spelen, spelen!

Kids
  • Indoorspeelplaats
  • Airtrampoline
  • Speeltuin(en)
  • Adventure Golf

Indoorspeelplaats

Stap binnen in de wereld van pret en avontuur. Ren naar de klimwand en klauter door naar de glijbaan. Eenmaal weer op de grond doorrollen naar het volgende obstakel. Terug bij het begin? Dan beginnen we gewoon weer opnieuw! Voor papa en mama staan de gratis koffie en thee klaar in de leescorner.

Kinderaccommodatie: aan alles gedacht

Aan alles is gedacht. Het interieur en exterieur van de kinderaccommodatie sluit volledig aan op de belevingswereld van uw kids. De kinderslaapkamer met echte slaaphut, badderen in de kikkerbadkamer en speciale kindermeubelen met onder andere een spellentafel in de woonkamer.
Bekijk de kinderaccommodatie

Binnenkort jarig

Vandaag is het feest. Tijd voor slingers, ballonnen, taart en snoep. Bij Landal Amerongse Berg viert u de kinderverjaardag op een andere manier. Houd een voetbal- of basketbaltoernooi, een speurtocht, een Picture Challenge of ga lekker spetteren in het zwembad. Lees meer in de  folder.