Kids

De kids zullen zich geen moment vervelen! Zowel binnen als buiten is er genoeg te spelen met een indoorspeelplaats en airtrampoline in de speeltuin. Op het park zijn er zelfs speciale kinderaccommodaties. Plezier gegarandeerd, dus laat de vakantie maar beginnen!

Spelen, spelen, spelen!

Kids
  • Indoorspeelplaats
  • Airtrampoline
  • Kabouterpad
  • Speeltuin(en)
  • Adventure Golf
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Kabouterpad

Diep in de bossen wonen kabouters in kleine huisjes. De kabouters zijn altijd druk in de weer. Verstoppertje spelen, hutten bouwen, met de dieren kletsen of een lange boswandeling maken. Meld je aan bij de receptie, zet je rode muts op en voer de verschillende opdrachten uit. En wie weet ontvang jij een Kabouterdiploma!

Indoorspeelplaats

Stap binnen in de wereld van pret en avontuur. Ren naar de klimwand en klauter door naar de glijbaan. Eenmaal weer op de grond doorrollen naar het volgende obstakel. Terug bij het begin? Dan beginnen we gewoon weer opnieuw! Voor papa en mama staat de koffie of thee klaar in de koffiecorner.

Kinderaccommodatie: aan alles gedacht

Aan alles is gedacht. Het interieur en exterieur van de kinderaccommodatie sluit volledig aan op de belevingswereld van uw kids. De kinderslaapkamer met echte slaaphut, badderen in de kikkerbadkamer en speciale kindermeubelen met onder andere een spellentafel in de woonkamer.
Bekijk de kinderaccommodatie

Binnenkort jarig

Vandaag is het feest. Tijd voor slingers, ballonnen, taart en snoep. Bij Landal Amerongse Berg vier je de kinderverjaardag op een andere manier! Kies je eigen activiteiten, zoals bijvoorbeeld het Kabouterpad, Adventure Golf of lekker spetteren in het binnenzwembad! Lees meer in de folder.