Omgeving

Op Landal De Waufsberg kunt u het beste van twee landen ontdekken. Het pittoreske Noorbeek ligt op de grens van Nederland en België en biedt daarmee veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Wat dacht u van de wereldberoemde markt in Tongeren of het onontdekte Hasselt waar u heerlijk kunt shoppen.

Tongeren

Tongeren is het ‘Toscane van het noorden'. De eerste stad van België is een heerlijke plek voor een citytrip. Of je nu graag in het verleden duikt, van cultuur houdt, gezellig shopt of proeft van gastronomische toppers. Tongeren heeft het allemaal.
WebsiteCa. 34,5 km van het park

Hasselt

Hasselt is de hoofdstad van de Belgische provincie Limburg. In deze levendige culinaire hoofdstad kunnen de smaakpapillen goed aan het werk gezet worden. De gezellige straten in de binnenstad hebben meer dan voldoende te bieden als het gaat om gezellige restaurants, cafés en terrassen.
WebsiteCa. 53 km van het park

Noorbeek

Noorbeek en omstreken biedt u het beste wat u in Limburg kunt aantreffen: uitgestrekte bossen, weidegronden waarop Glanrunderen te zien zijn en prachtige vergezichten. Een rustige omgeving en een perfecte uitvalsbasis om leuke steden in de omgeving te verkennen.
WebsiteCa. 2 km van het park

Maastricht

Het goede leven in Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg, wordt duidelijk als u een bezoek brengt aan deze magnifieke stad.
WebsiteCa, 18,5 km van het park

Wijngaard St. Martinus

Wijngaard St. Martinus is een wijngaard met vele nieuwe druivenrassen, gelegen tussen de Zuid-Limburgse heuvels in het gehucht Rott, nabij Vijlen en het drielandenpunt.
WebsiteCa. 17,1 km van het park