Omgeving

Op Landal De Waufsberg kun je het beste van twee landen ontdekken. Het pittoreske Noorbeek ligt op de grens van Nederland en België en biedt daarmee veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Wat dacht je van de wereldberoemde markt in Tongeren of het onontdekte Hasselt waar je heerlijk kunt shoppen.

Wijngaard St. Martinus

Wijngaard St. Martinus is een wijngaard met vele nieuwe druivenrassen, gelegen tussen de Zuid-Limburgse heuvels in het gehucht Rott, nabij Vijlen en het drielandenpunt.
WebsiteCa. 17,1 km van het park

Aken

Aken is de stad van Karel de Grote, keizer van het West-Romeinse Rijk. Bezoek de blikvangers van Aken: de Dom en het Rathaus. Aken heeft een prachtig historisch centrum en een bruisend uitgaansleven. In het overdekte 'Aquis Plaza' kunnen winkelliefhebbers hun hart ophalen.
WebsiteCa. 25 km van het park

Noorbeek

Noorbeek en omstreken bied je het beste wat je in Limburg kunt aantreffen: uitgestrekte bossen, weidegronden waarop Glanrunderen te zien zijn en prachtige vergezichten. Een rustige omgeving en een perfecte uitvalsbasis om leuke steden in de omgeving te verkennen.
WebsiteCa. 2 km van het park

Maastricht

Het goede leven in Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg, wordt duidelijk als je een bezoek brengt aan deze magnifieke stad.
WebsiteCa, 18,5 km van het park

Tongeren

Tongeren is het ‘Toscane van het noorden'. De eerste stad van België is een heerlijke plek voor een citytrip. Of je nu graag in het verleden duikt, van cultuur houdt, gezellig shopt of proeft van gastronomische toppers. Tongeren heeft het allemaal.
WebsiteCa. 34,5 km van het park