Eten en drinken

Bij Landal De Waufsberg staat lekker eten en drinken hoog in het vaandel. In ons Restaurant Gasterij Henry VIII drinkt u de lekkerste wijnen, proeft u de beste lokale biertjes en eet u verrassende gerechten uit de streek. De Minishop biedt de eerste levensbehoeften en u kunt dagelijks verse broodjes bestellen voor een vorstelijk ontbijt.
Meer eten en drinken

Sport en spel

Landal De Waufsberg is bij uitstek geschikt om met de mountainbike of fiets de omgeving te ontdekken. Deze fietsen kunt u natuurlijk bij ons op het park huren. Alle villa's zijn voorzien van een berging. Hier kunt u uw fiets goed stallen na een dagje touren door de Limburgse heuvels.
Alles over sport en spel

Kids

Als uw kinderen plezier hebben dan geniet u ook. Landal De Waufsberg is bij uitstek geschikt als uitvalsbasis om de omgeving en alle kinderactiviteiten te ontdekken die Zuid Limburg biedt. Op het park is een speeltuin aanwezig waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen na een mooie dag.
Voor de kids

Omgeving

Op Landal De Waufsberg kunt u het beste van twee landen ontdekken. Het pittoreske Noorbeek ligt op de grens van Nederland en België en biedt daarmee veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Wat dacht u van de wereldberoemde markt in Tongeren of het onontdekte Hasselt waar u heerlijk kunt shoppen.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Verken de prachtige omgeving te voet, per fiets of per mountainbike. Wandel- en fietspaden en mountainbikeroutes beginnen direct bij het park. De streek kenmerkt zich door glooiende, groene hellingen, uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes met pittoreske dorpjes en kabbelende beekjes. Dus dat is genieten!
Meer wandelen en fietsen

Golf

Van eenvoudig tot uitdagend is de visie van Golfbaan Mergelhof, er is dus voor ieder wat te doen. Is dit uw eerste ervaring met golf, of bent u een echte 'pro'? Golfbaan Mergelhof biedt voor iedereen een uitdaging. Deze 18 holes baan met 9 holes par 3 baan vereist een geregistreerd handicap
Meer over golf