Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets voor een nieuwe dag in de frisse boslucht. Zowel actief als ontspannen kunt u alle kanten op. Van een sportieve tocht tot een cultureel uitje. De omgeving van Landal Domein De Schatberg biedt oneindige mogelijkheden om wandelend of op de fiets te verkennen.

Typisch Limburgs

Begin de dag met een kopje koffie en een lekker stuk vlaai, typisch Limburgs. Dan bent u klaar om de weidse omgeving van het park te verkennen. Wandel rondom het meer of fiets naar Nationaal Park De Groote Peel. Ga er samen op uit of neem het hele gezin mee om van het natuurschoon te genieten. Loop gerust langs bij de receptie voor wandel- en fietsroutes of tips!

Wandelen

Wakker worden, de zon schijnt. Verken samen het waterrijke gebied rondom het park. Wandel door het groen van de natuur en geniet van de prachtige vergezichten. Strijk tijdens uw wandeling neer op een terras in één van de gezellige dorpjes in de omgeving. In Grubbenvorst kunt u tijdens de zomermaanden de lekkerste ijsjes eten. Een aanrader! Met het Knopenlopennetwerk plant u uw eigen route in, u maakt de route zo lang of kort u wenst. 

Fietsen

Vanaf het park fietst u het veelzijdige landschap in. Ontdek de mooiste plekjes van het Zuiden met de verschillende fietsroutes. Met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit, u maakt de route zo lang of kort als u wenst. Houdt u meer van actie? Spring dan op de mountainbike. Na een actieve dag in de buitenlucht komt u tot rust op uw eigen terras aan het water.

Op vakantie met de hond

Op Landal Domein De Schatberg is uw hond van harte welkom. Beleef een fijne vakantie samen met het gezin en uw hond. Er zijn speciale hondenfaciliteiten zoals een hondenzwemplaats, trimbaan en hondentoiletten. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen met uw hond.

Tip: fietsverhuur

U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen om tijdens uw verblijf de omgeving van het park te verkennen. Op Landal Domein De Schatberg is het mogelijk om dames-, heren- en kinderfietsen te huren, maar ook tandems, e-bikes en buggy’s. We maken het u graag gemakkelijk.