Praktische info

Route naar het park

Vakantiepark Domein De Schatberg
Midden Peelweg 5
5975 MZ Sevenum

Bel de receptie
+31-(0)77 46 777 77
Mail de receptie
schatberg@landal.nl

Route-informatie

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren bij de accommodatie. Bij de grotere accommodaties zijn meerdere parkeerplaatsen. Overige auto's kun je parkeren op de centrale parkeerplaats.

Openbaar vervoer

Voor meer informatie over het openbaar vervoer, neem contact op met de receptie via 077 467 77 77.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je je bij de receptie. Hier ontvang je de sleutels en welkomstinformatie. Verwacht je laat te arriveren, neem dan vooraf contact met ons op via tel. +31-(0)77 46 777 77 of per e-mail via schatberg@landal.nl. 

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. Laat dan nog wel even de auto op de centrale parkeerplaats staan. 

Goed om te weten

Receptie

Voor al jouw vragen en het verkrijgen van informatie kun je terecht bij de receptie.

Je kunt ook vooraf jouw boodschappen doen via www.landalwebshop.com

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, VISA en Mastercard.

Te huur

Fietsen, kinderbox, extra kinderbed en -stoel.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi in de accommodaties en in het centrumgebouw.

Wasserette

Er is op de bijgelegen camping een wasserette met wasmachines en drogers.

Faciliteiten

Als Landal gast maak je gebruik van de faciliteiten van de direct naastgelegen Camping De Schatberg. Daarnaast zijn niet alle faciliteiten het gehele jaar geopend.

Verkeer

Tussen 23.00 en 7.00 uur is gemotoriseerd verkeer (m.u.v. dienstverkeer) op het park niet toegestaan. Indien je in noodgevallen het terrein tussen 23.00 en 7.00 uur moet verlaten is via ons noodnummer (00 31 77-4677700) altijd iemand bereikbaar.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per accommodatie (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht Er zijn een beperkt aantal accommodaties beschikbaar voor huisdieren, reserveer tijdig. Honden zijn niet toegestaan in het hoofdgebouw, ze zijn natuurlijk wel welkom op het terras.

Vissen

Voor het vissen in de visvijver is een visvergunning van De Schatberg nodig. Vanuit de bungalows is het wel mogelijk om te vissen zonder visvergunning. Door de begroeiing is het zicht niet altijd optimaal en per accommodatie verschillend. Er kan dus geen garantie gegeven worden dat vissen hier optimaal is. Bij de watervilla’s (type 12L2, 14C1 en 14C2) is het niet toegestaan om te vissen.

Veiligheid

Voor jouw en onze veiligheid hanteren wij een toegangscontrole bij de ingang van het park. Indien je eerder op het park bent, dan verzoeken wij je de auto nog even op de centrale parkeerplaats te laten staan.

Borg

Voor alle accommodaties kan een borg van maximaal
€ 500 gevraagd worden. Hierover word je voorafgaand aan jouw verblijf op de hoogte gesteld door de receptie.

Camping

Op Landal Domein De Schatberg is ook een camping aanwezig. Deze camping is geen onderdeel van Landal GreenParks.

Barbecueën

Barbecueën is alléén gasgestookt toegestaan. Bij droogte kan een verbod ingesteld worden. Hou er bij het barbecueën rekening mee dat je jouw buren zo min mogelijk hindert. Plaats de barbecue op voldoende afstand van jouw accommodatie en barbecue niet rechtstreeks op de grond.

Laat uw boodschappen bezorgen

Jouw vakantie onbezorgd beginnen? Via onze online supermarkt kun je vooraf al jouw boodschappen bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de boodschappen klaarstaan in je accommodatie. De voordelen van de online supermarkt zijn:

  • Eenvoudig online bestellen 
  • Geen gesleep met dozen en kratten van thuis
  • De boodschappen staan gekoeld klaar in jouw accommodatie
  • Jouw vakantie kan direct beginnen
Bestel uw boodschappen