Eten en drinken

Op het park kunt u heerlijk eten! Schuif aan in Eetcafé Trattoria voor een lekkere lunch, burgers, pizza’s, pannenkoeken of plateservice. In het Serre-restaurant kunt u een avondje heerlijk dineren en maakt u keuze uit onze uitgebreide à la carte kaart vol met seizoens- en streekproducten. Of bestel een drankje op het terras. Net buiten het park kunt u genieten van 11 internationale keukens bij het ABC restaurant.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Ga lekker zwemmen met het hele gezin. Samen zoeven van de glijbaan, dobberen in de stroomversnelling of relaxen in de whirlpool. Tijdens de zomermaanden geniet u aan de rand van het natuurbad of maakt u plezier met uw kinderen in het openluchtzwembad met waterspeeltuin en glijbaan.
Zwempret

Sport en spel

Iedereen kan zijn energie kwijt: squashen, een potje poolen of gezellig bowlen. Een balletje trappen, trampolinespringen of pingpongen op het sport-/speelveld. Bezoek het interactieve The Portal Action House en ontdek de virtuele wereld. Met het hele gezin naar grote hoogte klauteren in Klimboot Klimkong of ga de uitdaging aan op de kabelwaterskibaan.
Alles over sport en spel

Kids

Op Landal Domein De Schatberg is er genoeg te doen voor het hele gezin! De kids leven zich uit in het overdekt zwembad. In de zomer verplaatst het speelplezier zich naar buiten en vermaken ze zich in het openluchtzwembad, in de waterspeeltuinof op het recreatiestrand. Bij het naastgelegen Mattel Play! is het één groot feest voor de kleintjes.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Het park is centraal gelegen in de natuurrijke omgeving van de prachtige Noord-Limburgse Peel. Voor iedereen zijn er faciliteiten, activiteiten en voorzieningen aanwezig zowel op het park als in de buurt. Naast het park ligt het gigantische Fun & Entertainment Center met tal van mogelijkheden dus voor jong en oud!
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets voor een nieuwe dag in de frisse boslucht. Zowel actief als ontspannen kunt u alle kanten op. Van een sportieve tocht tot een cultureel uitje. De omgeving van Landal Domein De Schatberg biedt oneindige mogelijkheden om wandelend of op de fiets te verkennen.
Meer wandelen en fietsen

Golf

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Nabij het park zijn verschillende gelegenheden om een balletje te slaan in het veelzijdige Limburgse landschap. U kunt uw favoriete sport beoefenen op Golfbaan De Peelse GolfGolfbaan GolfhorstGolfbaan Crossmoor en Golfbaan BurgGolf Herkenbosch. Heeft u nog geen ervaring? Ook dan zijn er mogelijkheden om de golfsport uit te proberen. Ga een dag golfen en geniet van de rust en de natuur om u heen.
Ontdek alle golfmogelijkheden