Wandelen en fietsen

Eropuit in de omgeving en genieten van het groen van de natuur. Na een Kempisch ontbijt bent u klaar voor een actieve dag in de buitenlucht. Wandel Landgoed Gorp & Roovert in of maak een fietstocht in Landgoed de Utrecht en beklim de uitkijktoren. Dan ontspannen op een gezellig terras in de buurt.

Landgoed De Utrecht

Vanuit uw vrijstaande bungalow loopt u zo de natuur in om de frisse
boslucht op te snuiven. Verken wandelend of met de fiets het natuurschoon van Landgoed De Utrecht, een gevarieerd ontginningslandschap met de vennen Het Goor en de Flaes als oasen van rust en ruimte. Beklim de uitkijktoren aan de rand van de vennen, voor een uniek uitzicht over het vennengebied.

Wandelen

Wakker worden, de zon schijnt. Heerlijk ontbijten met verse broodjes en dan de wandelschoenen aan om op ontdekkingstocht te gaan in het natuurschoon waar het park door omringd wordt. Wandel Landgoed Gorp & Roovert in of ga met het gezin op pad met een GPS-wandelroute. Volg de Brabantse Antiekroute voor de leukste antiek en brocante adressen van Brabant. Onderweg komt u langgevelboerderijen, natuurgebieden en gezellige dorpjes tegen.

Fietsen

Als u liever met de fiets de natuur in trekt, zijn er verschillende fietsroutes mogelijk. Met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit, u maakt de route dan zo lang als u wenst. Bierliefhebbers fietsen richting Tilburg voor een bezoek aan de Trappistenbrouwerij La Trappe. Na een actieve dag laat u zich culinair verrassen in specialiteitenrestaurant Auberge De Hilver.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. 
Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park. 
Reserveer een fiets