Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf Landal Landgoed Aerwinkel liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.

Veelzijdig Limburg

Of u nu houdt van wandelen of fietsen, in Limburg kunt u alle kanten op. Vanuit uw bungalow wandelt u zo door de Limburgse natuurgebieden, fietst u naar Posterholt of bezoekt u het Witte Stadje Thorn. Ga samen of met het hele gezin een dagje eropuit.

Loop gerust eens langs bij de receptie voor wandel- en fietsroutes of bekijk de arrangementen die u gemakkelijk bij uw verblijf boekt.

Nationaal Park de Meinweg

Limburg heeft veel te bieden. De natuur is prachtig en een bezoek aan Nationaal Park de Meinweg is het zeker waard. Kilometers natuur liggen op u te wachten. In het Meinweggebied zorgen bossen, heide, vennen en beekdalen voor een gevarieerd landschap.

Fietsen

Vanaf het park fietst u kilometers natuurschoon tegemoet. Ontdek de mooiste plekjes van Midden-Limburg op de fiets. De VVV heeft voor u een aantal fietsroutes uitgestippeld waarbij u zelf de moeilijkheidsgraad kiest en de lengte van de tocht. Handig!

Tip: Bikes & More verhuur

U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen om tijdens uw verblijf de omgeving van het park te verkennen. Op Landal Landgoed Aerwinkel is het mogelijk om
dames-, heren- en kinderfietsen te huren, maar ook skelters en elektrische fietsen*. We maken het u graag gemakkelijk! 

*E-bikes zijn te huur in de periode vanaf april t/m oktober.