Eten en drinken

Geniet van een uitgebreid ontbijt in uw bungalow met verse broodjes van de broodjesservice. Kom lunchen of dineren in Brasserie Timber’s. Geen zin om zelf te kokkerellen? Dineren doet u gemakkelijk in de bungalow met één van de afhaalmaaltijden. Met elkaar gourmetten kan ook! Gezellig en gemakkelijk.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Zwemmen op vakantie is leuk voor jong en oud! Ontspannen baantjes trekken in het overdekt zwembad, terwijl de kids oefenen voor de zwemdiploma’s. De allerkleinsten vermaken zich in het peuterbad. Op het naastgelegen park is ook een openluchtzwembad, waar u heerlijk buiten kunt zwemmen in de zomer.
Zwempret

Sport en spel

Vervelen is onmogelijk! Het Fun & Entertainment-team organiseert in de zomerperiode allerlei leuke activiteiten en iedereen is welkom. Ga gezellig een middagje moonlight bowlen, tafeltennissen of vissen in de visvijver. Actief of ontspannen: welke activiteiten doet u graag?
Alles over sport en spel

Kids

Spelen, spelen, spelen, dat is wat de kinderen willen! En dat kan heel goed op Landal Landgoed Aerwinkel. In het overdekt zwembad, in de speeltuin of op de airtrampoline. Gewoon lekker buiten spelen en ravotten kan natuurlijk ook. Helpt papa ook mee met hutten bouwen?
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Bij een kopje koffie op uw eigen terras maakt u plannen voor de dag. Winkelen in Roermond, of wandelen in Nationaal Park De Meinweg? Op het park kunt u entreebewijzen met korting kopen voor Toverland, Gaia Zoo en Mondo Verde.

Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf Landal Landgoed Aerwinkel liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.
Meer wandelen en fietsen