Omgeving

Bij een kopje koffie op jouw eigen terras maak je plannen voor de dag. Winkelen in Roermond, of wandelen in Nationaal Park De Meinweg? Op het park kun je entreebewijzen met korting kopen voor Toverland, Gaia Zoo, Mondo Verde en Kasteeltuinen Arcen.

GaiaZOO

Kerkrade
Bewonder de leeuwenwelpen, kijk je ogen uit bij de giraffen en ontmoet de gorillaman Makula. In deze moderne dierentuin sta je oog in oog met prachtige en unieke diersoorten. Heb je je ogen uitgekeken? In  GaiaZOO  kun je ook klimmen en klauteren in Europa’s grootste indoor Dino Speelpark!
WebsiteCa. 38,3 kilometer van het park

Designer Outlet Roermond

Roermond
Het outletcentrum is het grootste van heel Europa en is 7 dagen per week geopend.
WebsiteCa. 11 kilometer van het park

Landgoed Kasteel Aerwinkel

Posterholt
Het neogotische kasteeltje ligt, omgeven door een prachtig aangelegde Engelse landschapstuin, tussen Posterholt en buurtschap ’t Reutje. Wij verkopen entreebewijzen voor Kasteeltuinen Arcen met korting op het park.
WebsiteCa. 3 kilometer van het park

Themapark Mondo Verde

Landgraaf
In dit unieke park worden al jouw vijf zintuigen geprikkeld. Wij verkopen entreebewijzen voor Mondo Verde met korting op het park.
WebsiteCa. 34,5 kilometer van het park

Liberation Route Europe

Ontdek al wandelend over de Liberation Route Europe de moderne geschiedenis van Europa. Dit is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute, die belangrijke mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt.
WebsiteCa. 9,7 kilometer van het park (luisterpunt 'Razzia's en verraad')