Kids

De onbezorgde vakantie is begonnen! Er is genoeg te doen voor het hele gezin. Jumpen op de airtrampoline, klimmen en klauteren in de speeltuin of neem een duik in het overdekte zwembad. In de zomervakantie wordt een leuk Fun & Entertainment-programma aangeboden.

Leuk voor de kinderen

Kids
  • Fun & Entertainment-programma
    • Tijdens de zomervakantie
  • Speeltuin(en)
  • Dierenweide
  • Airtrampoline
  • Midgetgolfbaan

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen. Deel samen hun creatie via #OntdekLandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut op Landal Miggelenberg.

Binnenkort jarig?

De ingrediënten voor een perfect verjaardagsfeest zijn slingers, ballonnen en taart. Vier de kinderverjaardag eens op een andere manier. Kom met uw kind en de beste vriendjes en vriendinnetjes naar Landal Landgoed De Elsgraven en vier een Super smul party.

Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden.

Fun & Entertainment

Op Landal Landgoed De Elsgraven is van alles te doen en te beleven. Tijdens de zomervakantie zorgt ons Fun & Entertainment-team voor een onvergetelijke vakantie voor u en de kids. Van kanovaren tot een avontuurlijke huifkartocht. Er worden dan volop activiteiten georganiseerd, voor ieder wat wils.