Eten en drinken

Lekker lunchen op het terras, een drankje bij de open haard, een snack voor de lekkere trek of een uitgebreid diner in restaurant-café De Elsgraven. Proost samen op een gezellige vakantie! U hoeft de deur niet uit voor het ontbijt, warme broodjes worden 's ochtends bezorgd, wat een luxe. Geniet van een zorgeloos verblijf.
Meer eten en drinken

Zwemmen

De leukste familiemomenten beleeft u samen in het zwembad. Een wedstrijdje doen wie het langst onder water kan blijven of dobberen op een vlot. Ook de allerkleinste genieten in het peuterbad. Waterpret voor jong en oud!
Zwempret

Sport en spel

Klaar voor de start? Af! Sportievelingen halen hun hart op: basketbal, tafeltennis, squashen, midgetgolf en beachvolleybal. Met het gezin een potje poolen, ga de uitdaging aan met stand up paddling of gooi uw hengel uit in de visvijver. 
Alles over sport en spel

Kids

De onbezorgde vakantie is begonnen! Er is genoeg te doen voor het hele gezin. Jumpen op de airtrampoline, klimmen en klauteren in de speeltuin of neem een duik in het overdekte zwembad. In de zomervakantie wordt een leuk Fun & Entertainment-programma aangeboden.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Laat u verrassen door het groene hart van Twente. Omringd door hoogveen, stuwwallen, loofbossen en heidevelden. Ga er samen of met het hele gezin op uit en verken de omgeving of maak er een gezellige familiedag van in Avonturenpark Hellendoorn.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Met een stevig ontbijt bereidt u zich voor op een nieuwe dag. Wandelen over De Sallandse Heuvelrug of fietsen over de heidevelden. De mogelijkheden om de Twentse natuur te ontdekken zijn eindeloos. Na een actieve dag in de buitenlucht ploft u op de bank in uw bungalow en maakt u plannen voor de volgende dag.
Meer wandelen en fietsen