Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijtje bent u klaar voor een nieuwe dag, vanuit uw bungalow wandelt u zo de natuur in. De mooiste wandel- en fietsroutes leiden u langs de Moezel, schilderachtige dorpjes, idyllische wijngaarden en meren. Klaar voor een uitdaging? Ga op de mountainbike!

Samen eropuit

De omgeving van Landal Mont Royal is gevuld met wijngaarden, burchten, ruïnes en karakteristieke vakwerkhuizen en natuurlijk de rivier de Moezel. Ga samen op pad en ontdek de mooiste plekjes. Bij de parkreceptie kunt u terecht voor verschillende wandel-, fiets- en autoroutes . Loop gerust eens langs, wij helpen u graag verder!

Wandelend door de wijndorpjes

Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur en de rijke cultuur rondom
het park. Ontdek de wijndorpjes Kröv en Bernkastel-Kues. Wijnbouwers, kloosterlanderijen en druiventrossen. De eeuwenoude wijncultuur is hier
nog duidelijk aanwezig. Een aanrader is de 350 kilometer lange 
Moezel belevenisroute. Kies uit 45 routes, allemaal met een ander thema.
Volg een gedeelte van de Moselsteig route van in totaal 365 kilometer, een veelzijdige belevenis. Eén van de langste routes in Duitsland leidt langs
Landal Mont Royal. Of bezoek de oudste stad Trier en maak een stadswandeling onder begeleiding van een gids die u de vele gezichten
van deze fascinerende stad laat zien!

Uitdagingen op de fiets

Gaat u de uitdaging aan en stapt u op de fiets? Het wordt een pittige tocht maar dat is het zeker waard. De 250 kilometer tellende Moezel fietsroute kronkelt door het Rijnlandse Leisteengebergte, langs verborgen culturele landschatten. Ideaal om met de kids te doen, want de paden zijn redelijk vlak. Stap op de mountainbike voor meer actie. Vanuit het middeleeuwse Bernkastel-Kues fietst u over singletrails door de bossen, langs rotspartijen en watervallen. Een schitterend uitzicht gegarandeerd! Let op: Landal Mont Royal ligt op een berg en de Moezel fietsroute in het dal.

Na een actieve middag rust u heerlijk uit op het park en schuift u zo aan bij Café-Bistro Woods voor een heerlijk diner. Geniet, het is vakantie.

Fietsverhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met een van onze huurfietsen, te huur bij de fietsverhuur op Landal Mont Royal. Bent u op zoek naar het mountainbike of willen de kinderen graag met een kinderfiets het park verkennen? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden. Huur je fiets met 10% korting bij RESPO Mietrad.
Fietsverhuur