Kids

Ieder kind vermaakt zich vanaf het eerste moment. Ze leven zich uit in de grote speeltuin of in de indoorspeelplaats. Lekker klimmen, klauteren, glijden of springen, het is allemaal mogelijk! Voor elk kind is er wat wils.

Alles op een rijtje

Kids
  • Indoorspeelplaats
  • Fun & Entertainment-programma
    • Het gehele jaar
  • Openluchttheater
  • Speeltuin(en)
  • Springkussen (buiten)
  • De Hang-Out

Nieuw: Hang-out

Even zonder ouders bijkomen van een drukke dag? Dat doe je in de speciale Hang-out. Hier ontmoet je nieuwe vrienden en vriendinnen en ben je van harte welkom bij een van de vele activiteiten die hier worden georganiseerd. Oh, en de Hang-out is trouwens de hele dag open!

Klimmen en klauteren

Lekker klimmen en klauteren, dat doen kinderen maar al graag. In de grote speeltuin van Landal Mooi Zutendaal kunnen de kinderen zich urenlang vermaken met de vele speeltoestellen. Is het een dag wat minder weer? Dan kunnen de kinderen in de indoorspeelplaats terecht voor urenlang speelplezier.
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Fun & Entertainment

Op Landal Mooi Zutendaal is er van alles te doen en te beleven. Krijg de vaardigheden van Robin Hood onder de knie met boogschieten of ga mee
met een spannende speurtocht. Ook knutselt Bollo graag mee met de allerkleinsten. Ons Fun & Entertainment-team zorgt voor een onvergetelijke vakantie voor u en de kids. Het totale en actuele programma staat twee weken voor uw aankomst in de Landal GreenParks App.

Kinderbungalow

Papa’s en mama’s opgelet! Op Landal Mooi Zutendaal viert u vakantie in een bungalow speciaal ingericht voor de kinderen. Uw kids en u voelen zich er direct in thuis. De bungalow beschikt over speciale kindermeubels met onder andere een spellentafel in de woonkamer. De kids kunnen gezellig spelen in het speelhuisje op het terras. Leuk voor de kinderen, leuk voor u.
Bekijk hier de 6-persoonskinderbungalow