Wandelen en fietsen

Landal Mooi Zutendaal ligt midden in het groene hart van Vlaanderen en is dan ook de perfecte uitvalsbasis om prachtige wandel- en fietstochten door beekdalen, heidevelden en naaldbossen te maken.

Een dagje fietsen

In Belgisch Limburg loopt de ene fietsroute naadloos over in de andere, dankzij het uitgebreide fietsroutenetwerk. Ook in de nabije omgeving van Landal Mooi Zutendaal liggen verschillende routes die voor de fietsliefhebbers beslist de moeite waard zijn. De routes variëren tussen de 15 en 50 kilometer. Met de wind door uw haren fietsen langs de valleien en bossen, de maasdorpjes en vergezichten heeft u gegarandeerd fietsplezier.

Nationaal Park Hoge Kempen

Grenzend aan Landal Mooi Zutendaal ligt het Nationaal Park Hoge Kempen. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide,
grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, en hoge toppen bieden grootse vergezichten. Bovendien leven in dit natuurlijke decor tal van zeldzame dieren.
Ontdek Nationaal Park Hoge Kempen

De Maten en Munsterbos

Op zoek naar nog meer wandel- en fietsplezier? Ga dan naar natuurgebieden De Maten en Munsterbos. Wandel lang pittoreske kapelletjes, vijvers en oude eikenbossen. De gevarieerde landschappen zorgen ervoor dat er steeds weer iets nieuws te zien is.
Meer informatie