Wandelen en fietsen

De omgeving van Landal Natuurdorp Suyderoogh biedt kilometers aan prachtige natuur. Ontdek de vele vogelsoorten in Nationaal Park Lauwersmeer of ga een dagje eropuit naar de Wadden. Het waterrijke landschap vol terpen en dijken biedt een schitterend decor voor wandelaars en fietsers.

Nationaal Park Lauwersmeer

Vanuit uw bungalow wandelt u zo naar het Nationaal Park Lauwersmeer. Vogelspotters komen van heinde en verre voor de vele vogelsoorten in dit gebied. Bewandel een van de gemarkeerde routes variërend van 2 tot 7,5 kilometer. Of stap op de fiets en maak de 45 kilometer lange fietstocht rondom het Lauwersmeer. Daarnaast is deze plek uitgeroepen tot Dark Sky Park door de prachtige sterren die je kunt bewonderen in de nacht.

Eropuit in Groningen

Vanaf het park kunt u vele kanten op. Een dagje uitwaaien op de stranden van Ameland en Schiermonnikoog of gezellig shoppen en cultuur snuiven in Groningen en Dokkum. Op het Lauwersmeer zijn allerlei watersporten te beoefenen en eromheen maakt u een heerlijke wandeling of fietstocht.

Groningen staat bekend om zijn struunroutes, ook wel ontspannen wandelen. Stel gemakkelijk zelf uw route samen met het knooppuntennetwerk en ontdek de mooiste plekjes in Groningen.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. 
Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets