Eten en drinken

Lunch gezellig op het terras van Restaurant Suyderoogh, bestel lekkere borrelhapjes bij een potje bowlen of haal uw avondmaal af bij de snackbar. Van ontbijt tot diner, bij ons kunt u voor alle maaltijden, snacks en drankjes terecht. De dag sluit u gezellig af door samen te gourmetten in de bungalow. 
Meer eten en drinken

Zwemmen

Zwemmen is altijd leuk op vakantie. In het aparte peuterbad vermaken de allerkleinsten zich de hele dag. Zoekt u liever de rust op? De relaxruimte met saunafaciliteiten biedt volop ontspanning. Of badder in de frisse buitenlucht in de warme jacuzzi, genieten!
Zwempret

Sport en spel

Omringd door water biedt dit park volop mogelijkheden voor allerlei watersportactiviteiten. Huur een boot en dobber op het water, vergeet niet uw visspullen mee te nemen. Of stap in een kano en ontdek de mooiste plekjes op de binnenwateren van het park. Voor jong en oud is er van alles te doen.
Alles over sport en spel

Kids

Wat is er leuker dan door de natuur banjeren? Volg de natuurbelevingsroute Discovery Track en ontdek de flora en fauna op een spannende manier! Kom springen op de airtrampoline of ga zoevend van de tokkelbaan af. Tijd voor elkaar, daar draait het om bij Landal Natuurdorp Suyderoogh!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Wakker worden... De zon schijnt! Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag vol bezienswaardigheden en musea. Bezoek de Theefabriek in Houwerzijl, de DoeZoo Insectenwereld in Leens of ga een dagje naar Schiermonnikoog of Ameland.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

De omgeving van Landal Natuurdorp Suyderoogh biedt kilometers aan prachtige natuur. Ontdek de vele vogelsoorten in Nationaal Park Lauwersmeer of ga een dagje eropuit naar de Wadden. Het waterrijke landschap vol terpen en dijken biedt een schitterend decor voor wandelaars en fietsers.
Meer wandelen en fietsen