Wandelen en fietsen

Maak een heerlijke strandwandeling of verken de uitgestrekte omgeving met één van de vele fietsroutes. Verken de veelzijdige Zeeuwse natuur, samen of met het hele gezin. Door de duinen, langs de kust en door historische stadjes. Geniet van de frisse zilte lucht en ontdek de mooiste plekjes van Zeeuws Vlaanderen.

Wandelen

Trek uw wandelschoenen aan om vanuit uw accommodatie zo de uitgestrekte natuur in te stappen. Hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Wandel langs de kust of trek het groen in. Natuurreservaten De Verdronken Zwarte Polder en Het Zwin zijn daar bij uitstek geschikt voor. Geniet van elkaar en de natuur.

Fietsen

Fietsplezier gegarandeerd in Zeeland. Trappend door het rijke duin-, water- en polderlandschap geniet u van de weidse vergezichten. U komt in deze regio telkens weer bij water uit. Haal een fietsroute bij de receptie of stippel uw eigen tocht uit met het fietsroutenetwerk. Na een actieve dag strijkt u neer in uw royale woning en komt u helemaal tot rust tijdens een avondje gourmetten.

Fietsverhuur

Laat uw eigen fiets maar thuis, tijdens uw verblijf kunt u voor een aantrekkelijke prijs een fiets huren*. Wel zo gemakkelijk! Huur een dames-, heren of kinderfiets bij de receptie of kies voor een tandem of e-bike. Klaar om de Zeeuwse natuur in te gaan? 

* fietsen zijn er onder voorbehoud van beschikbaarheid