Praktische info

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad
Baanstpoldersedijk 4
4504 PR Nieuwvliet Nederland
Tel. +31-(0)117 40 77 00
nieuwvlietbad@landal.com
      

Weersverwachting

vrijdag 18 oktober

12° / 15°

zaterdag 19 oktober

11° / 15°

zondag 20 oktober

9° / 14°

maandag 21 oktober

10° / 14°

Route naar Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Parkeren

Er zijn parkeerplaatsen nabij de woning aanwezig. Ook is het mogelijk uw auto te parkeren op de centrale parkeerplaats bij het centrumgebouw.

Slagboom

De slagboom kunt u tot 23.00 uur openen met de slagboomkaart. Hierna is de slagboom gesloten tot 07.00 uur en kunt u uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Openbaar vervoer

Vanuit Vlissingen:
Vanaf het treinstation Vlissingen gaat u naar de haven waar u de veer neemt naar Breskens. Aangekomen in Breskens kunt u de belbus nemen om naar het park te komen
(min. 1,5 uur van tevoren reserveren via het park via tel.:
+31-(0)117 40 77 00), betalen in de bus. U stapt uit bij halte 'Dorp Nieuwvliet'. Vanaf hier is het ca. 20 minuten lopen naar Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad. 


Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en welkomstinformatie. Graag het ingevulde nachtregistratieformulier bij aankomst afgeven bij de receptie. Wilt u na 22.00 uur inchecken? Neem dan vooraf contact met ons op via +31-(0)117 407 700 of nieuwvlietbad@landal.com.
.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Openingstijden receptie
De receptie is zeven dagen per week geopend. De actuele openingstijden vindt u in de welkomstmap die u bij aankomst ontvangt.

Luxe uitcheck service
Wilt u op de dag van vertrek niet denken aan het opruimen van de vaatwasser, het afhalen van bedlinnen het wegzetten van de vuilnis? Dan is de Luxe uitcheck service ideaal. Wij regelen het allemaal. Deze service is vooraf of tijdens uw verblijf te reserveren via de receptie van het park.
Prijs: vanaf € 12,95 per bungalow.

Landal GreenParks App 
Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat u vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app. 

Betalingsmogelijkheden op het park
U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bank- of giropas, American Express, VISA en Mastercard Geld opnemen op het park is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde pinautomaat is in Oostburg op ca. 5 km afstand van het park.


Te huur
Dames- en herenfietsen, kinderfietsen en -zitjes (beperkt te huur), tandems en e-bikes. Maar ook: diverse gezelschapspellen en jeu-de-boules-ballen.

Internetmogelijkheden op het park
Er is draadloos internet (tegen betaling) aanwezig in elke accommodatie. Indien u verblijft in een luxe of extra luxe accommodatie is wifi voor u gratis. 

Huisdieren
Maximaal twee huisdieren per bungalow toegestaan (verplicht opgeven bij uw reservering). Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht (vanaf 2020: € 5,75 per nacht)

Minishop

Voor uw eerste levensmiddelen kunt u terecht in onze minishop. Er wordt een gering assortiment aan levensmiddelen aangeboden zoals brood, groenten en vlees. Lekker makkelijk!

Het meer
In het meer van het park mag uitsluitend worden gevist. Het is niet mogelijk om in het meer te zwemmen. 

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
  • Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n. (vanaf 2020: € 1,50) en eventuele voorkeurskosten € 22,50 (vanaf 2020: € 25);
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen