Kids

Vliegeren op het strand, ravotten op het speelduin met uitkijktoren of kijken wie het hoogste zandkasteel bouwt, Landal Strand Resort Ouddorp Duin biedt eindeloos speelplezier. Op het park zijn de kids uren zoet in de indoorspeelplaats terwijl u een kop koffie drinkt op het terras. Op het park zijn er zelfs speciale kinderaccommodaties. Plezier gegarandeerd!

Alles op een rijtje

Kids
  • Pumptrack
  • Fun & Entertainment-programma
    • Het hele jaar door
  • Bollo huis
  • Minigolfbaan
  • Indoorspeelplaats
  • Klim-/speelduin
  • Uitkijktoren
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Fun & Entertainment

Knutselen, yoga op het zand of een oxboard clinic. Tijdens de schoolvakanties worden er volop activiteiten georganiseerd door het Fun & Entertainment-team. Er is van alles te doen voor jong en oud. Kom meedoen en beleef een onvergetelijke vakantie!

Indoorspeelplaats

Stap binnen in de wereld van surfhelden. Probeer te blijven staan op het surfboard, klauter de toren in en glij naar beneden. Terug bij het begin? Dan beginnen we gewoon weer opnieuw! De ouders houden een oogje in het zeil vanaf het binnenterras met een kopje koffie.

Kindervilla

De kindervilla sluit helemaal aan op de belevingswereld van uw kinderen. U hoeft niet lang na te denken over het avondeten, aan de muur hangt namelijk het favoriete recept van de kids: pannenkoeken! De kinderslaapkamer heeft een spellentafel, hoogslaper en een speciale kast voor ‘de vakantieschatten’. Een avontuur voor u en de kids.
Bekijk onze 6-persoonskindervilla

Vertier voor het hele gezin

Samen visjes vangen of vliegeren op het strand. In de omgeving vermaakt u zich met leuke uitstapjes naar Zeehondenopvang A Seal, Adventuredome Hellevoetsluis of het Trammuseum in Ouddorp. Door de ligging van het park is het een ideaal vertrekpunt voor een dagje uit met het gezin. 
Ontdek de omgeving