Eten en drinken

Goeree-Overflakkee staat bekend om haar vis, die elke dag via de visafslag in Stellendam vers aan wal komt. In de diverse strandpaviljoens of in het nieuwe restaurant op het park geniet u van heerlijke streekgerechten. Liever in uw villa dineren? De supermarkt voorziet in al uw nodige boodschappen.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Op slechts honderd meter van het park bevindt zich het grootste zwembad van Nederland: de Noordzee. Het strand van Ouddorp staat garant voor urenlang strandplezier. Het Grevelingenmeer, aan de andere kant van het eiland biedt ook volop waterpret. Is het buiten wat te fris om te zwemmen? Neem een duik in het nieuwe zwembad op het park!
Zwempret

Sport en spel

Beleef volop actie op en aan het water. Het strand aan de Noordzee en het Grevelingenmeer zijn ideaal voor watersportactiviteiten zoals zeilen, surfen, duiken en blokarten. Wat dacht u van een lange strandrit te paard of met uw eigen boot het water op?
Alles over sport en spel

Kids

Vliegeren op het strand, ravotten op het speelduin met uitkijktoren of wie het hoogste zandkasteel bouwt, Landal Strand Resort Ouddorp Duin biedt eindeloos speelplezier. Op het park zijn de kids uren zoet in de indoorspeelplaats terwijl u een kop koffie drinkt op het terras. Op het park zijn er zelfs speciale kinderaccommodaties. Plezier gegarandeerd!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland is veel te beleven. Van pittoreske dorpjes als Ouddorp en Middelharnis, tot mooie natuurgebieden en bijzondere bezienswaardigheden. Leer alles over de visserij tijdens een rondleiding bij de visafslag in Stellendam. Of bezoek de steden Zierikzee, Dordrecht en Rotterdam.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Op het eiland liggen kilometers fietspaden klaar om ontdekt te worden. Via uitgestrekte polders, duinen en dijken, bereikt u mooie natuurgebieden en karakteristieke stadjes. Op het park zijn fietsen te huur. U kunt heerlijk wandelen in de Duinen van Goeree waar stuifduinen, slikken, brede stranden en bos elkaar afwisselen.
Meer wandelen en fietsen

Golf

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Een ronde lopen door landerijen en bossen. Afslaan vanaf de driving range en oefenen met putten en chippen kan op de aparte putting green. Voor deze golfbaan is geen GVB verplicht.
Meer over golf