Eten en drinken

Zoek de gezelligheid op in een van de restaurantjes in de omgeving en proef de regionale specialiteiten. Lekker lunchen, proosten met een drankje op het terras of uitgebreid dineren. Onbezorgd genieten!

Aangenaam gemak

Eten en drinken
  • Gourmetarrangement
  • Supermarkt naast het park

Tip: het Gourmetarrangement

Lekker eten in uw accommodatie zonder uren in de keuken te hoeven staan. Gourmetten is voor jong en oud een feestje. Geniet van vers stokbrood, frisse salade, diverse soorten vlees en lekkere sauzen.

Restaurants in de omgeving

Laat u culinair verrassen door regionale specialiteiten. Bij Bistro am Strand jullie gezellige stranddag te onderbreken of genieten van een diner terwijl de zon ondergaat. Op de Priwall is onlangs het restaurant Ahoi van de Duitse topkok Steffen Henssler geopend. Ook in Travemünde vindt u veel goede restaurants met verschillende stijlen, zoals Cafe Niederegger.Geniet, het is tenslotte vakantie!

Supermarkt naast het vakantiepark

Eindelijk is het zover: De langverwachte supermarkt heeft zijn deuren geopend. Vanaf nu kunnen onze gasten al hun boodschappen in deze moderne supermarkt doen. Of het nu gaat om drinken, vers vlees, groenten en fruit of allerlei non-food producten, uw accommodatie bij Landal Travemünde ligt op een steenworp afstand en niets staat een wandelingetje naar de supermarkt in de weg!