Praktische info

Landal Travemünde
Dünenweg 2
D-23570 Travemünde Duitsland
Tel. +49-(0)4502 308 60 00
travemuende@landal.de
      

Weersverwachting

zondag 15 september

9° / 20°

maandag 16 september

9° / 17°

dinsdag 17 september

9° / 15°

woensdag 18 september

6° / 16°

Route naar Landal Travemünde

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Winterbanden

Winterbanden zijn bij winterse omstandigheden sinds 28 november 2010 in Duitsland verplicht.

Aankomst bij een mogelijke storm waarschuwing

In het geval van een storm waarschuwing, kan tijdelijke sluiting van de veerdienst evenals bus en trein storingen veroorzaken. De Priwall veerboot, zal niet varen bij deze weersomstandigheden. Gebruik in dergelijk geval, reizend naar Landal Travemünde (A20 naar Schönberg, B104 richting Dassow, Dassow B105 richting Pötenitz vervolgens Highway to Priwall).
Tot slot: Wij raden u aan u te informeren vóór uw vertrek op www.adac.de over de actuele verkeerssituatie en de weersomstandigheden.

Openbaar vervoer

Openbaar Vervoer Reisinformatie Buitenland tel. 0900-9296 (€ 0,35 p. min.), website: www.ns.nl

Veerboot van Travemünde naar Priwall

De prijs voor een overtocht met personenauto bedraagt €4 exclusief €1,40 voor elke volwassen inzittende en €0,90 per kind of jongere. Voor een fiets wordt een prijs berekend van €0,90 (prijzen volgens stand van 01-01-19).

Het complete tarievenoverzicht en de prijzen van vervoersbewijzen voor meerdere reizen of weekkaarten kunt u vinden op de website van SV Lübeck (stadsvervoer Lübeck). (Let op! De websites zijn in het Duits geschreven)

NIEUW! De FährTic-app

Door gebruik te maken van de FährTic-app van SV Lübeck reust u met de Priwall-veerboot eenvoudiger, comfortabeler en goedkoper. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de info over de FährTic-app (in het Duits geschreven).

Aankomst en vertrek

Meld u bij aankomst op het park bij de receptie. Daar ontvangt u de sleutel van uw accommodatie en verdere nuttige informatie voor uw vakantie. Komt u buiten de openingstijden van de receptie aan, neem dan vooraf contact met ons op. Indien de receptie gesloten is, ontvangt u de sleutel via een sleutelkluis. De receptie is telefonisch bereikbaar op +49-(0)4502 308 60 00 . Het e-mailadres is: travenmuende@landal.com.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Flexibele aankomstdagen

In bepaalde periodes kunt u op iedere dag aankomen op het park. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Openingstijden receptie

Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie kunt u terecht bij de receptie. De actuele openingstijden ontvangt u bij aankomst op het park.

Landal GreenParks App

Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat u vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Betalingsmogelijkheden op het park

U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bank- of giropas, American Express, VISA en Mastercard.

Internetmogelijkheden op het park

Er is gratis WiFi bij de receptie en in alle accommodaties. Gratis tickets kunnen gedurende de openingstijden bij de receptie worden afgehaald.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht.

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
  • Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting vanaf 18 jaar € 2,80 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 22,50 (vanaf 2020: € 25);
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.