Tijdelijke maatregelen

Parkinformatie
  • Park geopend

    Per 17 mei 2021 gaat dit vakantiepark weer open. Vanaf dat moment zijn alleen gasten uit Duitsland welkom. Gasten uit andere landen moeten helaas nog even wachten.

    Om in te checken is een geldig negatief PCR-test bewijs of PoC-sneltest bewijs , een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je al eerder corona hebt gehad vereist. Een nieuwe PCR-test bewijs of PoC-sneltest bewijs uitslag moet om de 72 uur worden overhandigd. In verband met de huidige incheckprocedure kun je alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie. Deze vind je in de Landal GreenParks App. In Bay Center (op de 1e verdieping) bevindt zich een gratis testlocatie. Deze is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. 

Activiteiten in de omgeving
  • Outdoor sport en spel

    Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Enkele outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, zoals speeltuinen en de fietsverhuur. Hierbij houden we uiteraard rekening met de hygiënemaatregelen en de minimale afstand in stead of afstandregelen.

Faciliteiten

Benieuwd waar u alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Download de Landal GreenParks App

Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. De parkplattegrond, het activiteiten overzicht en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.