Eten en drinken

Begin de dag goed met warme broodjes of een compleet ontbijt bezorgd in uw bungalow. Zoek de gezelligheid op in een van de restaurantjes in de omgeving en proef de regionale specialiteiten. Lekker lunchen, proosten met een drankje op het terras of uitgebreid dineren. Onbezorgd genieten!
Meer eten en drinken

Strand- en waterpret

Tijdens uw vakantie aan de Oostzee zal u zich niet vervelen. Geniet van een dag aan het strand en duik de zee in. Zonnebaden en zwemmen in de zee horen bij de zomer. Terwijl u in uw strandstoel geniet van de zon, bouwen de kids zandkastelen of plenzen zij in het water.
Zwempret

Omgeving

De brede zandstranden, bruisend Travemünde en de groene natuur als decor. Ontdek Priwall of neem het pontje naar andere gezellige badplaatsen aan de Oostzee. Strijk neer op een terras, beklim de vuurtoren of maak een cultureel uitstapje naar Viermaster De Passat en laat u rondleiden over het schip.
Omgevingstips

Sport en spel

Vertier voor allemaal. Een ontspannen fietstocht met het gezin door het groen van de natuur. Bekijk de schepen in de jachthaven, ga een balletje slaan op de golfbaan in de buurt of neem de kids mee voor een middag midgetgolfen. Samen vliegeren of beachvolleyballen, jong en oud genieten aan zee.
Alles over sport en spel

Kids

Samen roetsjen van de glijbaan of een zandkasteel bouwen op het strand een dag vol plezier. De kids leren zeilen of surfen en u kijkt trots toe vanaf het strand. In Travemünde leven ze zich helemaal uit in de piratenspeeltuin en het klimpark. Ook is hier ’s zomers animatie voor de kids.
Kinderfaciliteiten

Wandelen en fietsen

Lekker uitwaaien aan de Oostzee. Maak een strandwandeling en geniet met uw haren in de wind van de frisse zeelucht. Fietsen langs de kust of door het bos. Onderweg komt u langs pittoreske dorpjes, gezellige vissershavens en mooie boulevards. Geniet van het weidse uitzicht en een moment met elkaar.
Meer wandelen en fietsen

Sport en Spel met uw hond

Ontdek elke donderdag en zaterdag een nieuw aanbod aan sport en spel voor u en uw hond in de omgeving van Priwall. Maak een avontuurlijke wandeling en speel uitdagende spelletjes met uw hond in het ongerepte natuurgebied. De honden volgen een uitgezet spoor en de snelste viervoeter wint een prijs! 
Registratie verplicht
Bekijk de flyer

Golf

Geniet van de rust en de natuur en sla een balletje op één van de golfbanen in de omgeving. Het Maritim Golfpark Ostsee heeft een 27-holes golfbaan verdeeld over drie 9-holes banen. Als gast van Landal krijgt u 20% korting op de greenfee. Speel op de 27-holes golfbaan van de Lübeck-Travemünder Golf Klub. Of ga voor een heuvelachtige 9-holes of 18-holes baan naar Golfclub Brodauer Mühle. Wilt u 18-holes spelen in een frisse zeebries? Dat kan op Golfclub Seeschlösschen Timmendorfer Strand. Let op:
een GVB is verplicht.
Ontdek alle golfmogelijkheden