Kids

Samen van de glijbaan, zandkastelen bouwen op het strand en de hele dag plezier hebben. Waterspeeltuin, indoorspeelparadijs, adventure golf, laserdoolhof, klimmuur, zeilschool, fietsverhuur – geen enkel kind zal zich hier vervelen. En voor wie niet genoeg heeft aan het aanbod op het vakantiepark, is er ook in de omgeving nog veel te beleven, bijvoorbeeld de piratenspeeltuin in Travemünde.

Volop pret

Kids
  • Speeltuin(en)
  • Waterspeelplaats
  • Indoorspeelparadijs
    • Klimwand
    • Laser Maze
    • Indoor en outdoor Adventure Golf

Indoorspeelparadijs: Actie en plezier voor iedereen!

In het indoorspeelparadijs kunnen niet alleen kinderen zich uitleven, er zijn ook volop mogelijkheden voor jongeren en volwassenen voor een sportieve middag of avond. Begin met de klimtoren, ga door naar de 18-holes Outdoor en de Indoor Adventure Golfbaan, laat de kids winnen in het laser-doolhof en geniet ter afsluiting van een welverdiende borrel in de Beach Club!
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Samen eropuit

Vervelen is onmogelijk, op en rondom het park is genoeg te doen. Van een heerlijke strandwandeling, tot vliegeren aan zee en ravotten in de speeltuin. Maak leuke uitstapjes met het hele gezin naar Sealife, het Tijgerpark of attractiepark Hansa Park. Ontdek Viermaster De Passat en zijn rijke geschiedenis of met een boottocht naar Lübeck. Hier koopt u de lekkerste marsepein, voor onderweg of als souvenir voor thuis.

Oostzeestation Travemünde

Een geweldige combinatie van het Oostzeeaquarium en zeemuseum direct aan de promenade. “Waarom zijn er in de winter geen kwallen? Waarom is de schol eigenlijk plat? Hebben zeesterren ook ogen?” Wie een antwoord zoekt op deze vragen, zou hier beslist een kijkje moeten nemen. Hier mag je niet alleen kijken maar ook voelen, voeren en alle mogelijke vragen stellen. De rondleidingen worden door enthousiaste marinebiologen gegeven.