Kids

Samen roetsjen van de glijbaan of een zandkasteel bouwen op het strand een dag vol plezier. De kids leren zeilen of surfen en u kijkt trots toe vanaf het strand. In Travemünde leven ze zich helemaal uit in de piratenspeeltuin en het klimpark. Ook is hier ’s zomers animatie voor de kids.

Volop pret

Kids
  • Speeltuin(en)
  • Waterspeelplaats

Samen eropuit

Vervelen is onmogelijk, op en rondom het park is genoeg te doen. Van een heerlijke strandwandeling, tot vliegeren aan zee en ravotten in de speeltuin. Maak leuke uitstapjes met het hele gezin naar Sealife, het Tijgerpark of attractiepark Hansa Park. Ontdek Viermaster De Passat en zijn rijke geschiedenis of met een boottocht naar Lübeck. Hier koopt u de lekkerste marsepein, voor onderweg of als souvenir voor thuis.

Oostzeestation Travemünde

Een geweldige combinatie van het Oostzeeaquarium en zeemuseum direct aan de promenade. “Waarom zijn er in de winter geen kwallen? Waarom is de schol eigenlijk plat? Hebben zeesterren ook ogen?” Wie een antwoord zoekt op deze vragen, zou hier beslist een kijkje moeten nemen. Hier mag je niet alleen kijken maar ook voelen, voeren en alle mogelijke vragen stellen. De rondleidingen worden door enthousiaste marinebiologen gegeven.