Vakantie met de hond

Ga heerlijk uitwaaien met uw hond op vakantiepark Landal Travemünde aan de Oostzee. In veel bungalows en appartementen is uw hond gewoon welkom. Heerlijk wandelen over het brede hondenzandstrand en meedoen met de activiteiten met uw viervoeter? Het kan in Travemünde.

Hondenstrand in Travemünde

Het hondenstrand op het schiereiland Priwall (Südermole, de eerste 100 meter vanaf de aanlegsteiger van het personenveer) ligt op slechts een steenworp afstand van Landal Travemünde. Op dit strand kan uw hond het hele jaar door heerlijk in het water en zand spelen. In het voor- en najaar kunt u ook op alle andere stranden in Travemünde terecht met uw hond. Alleen van april tot en met eind september mogen honden niet op de ligstranden komen.

Sport en Spel met uw hond

Ontdek elke donderdag en zaterdag een nieuw aanbod aan sport en spel voor u en uw hond in de omgeving van Priwall. Maak een avontuurlijke wandeling en speel uitdagende spelletjes met uw hond in het ongerepte natuurgebied. De honden volgen een uitgezet spoor en de snelste viervoeter wint een prijs! 
Registratie verplicht
Bekijk de flyer