Wandelen en fietsen

Verken waterrijk Friesland en ga er samen op uit. Trek uw wandelschoenen aan of maak een fietstocht rondom het Sneekermeer met het gezin. Vergeet uw picknickmand niet mee te nemen achterop uw fiets. Geniet van een gezellige familiedag!

Wandelen

De zon schijnt, na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag in de buitenlucht. Wandel vanuit uw accommodatie zo de natuur in. Rondom het Sneekermeer is het heerlijk om een frisse neus te halen. Voor een wandeling in koninklijk groen gaat u naar natuurgebied Oranjewoud. Om cultuur te proeven of lekker te shoppen, brengt u een bezoek aan Sneek. Wandel met de kids naar het Kameleondorp voor een heuse ontdekkingstocht.

Fietsen

Er zijn verschillende fietsroutes om de waterrijke omgeving te verkennen, samen of met het hele gezin. Fiets langs de vele Friese meren en het prachtige platteland. Met het fietsroutenetwerk kunt u uw eigen fietstocht uitstippelen, dan maakt u de route zo lang als u wenst. U komt na een dag fietsen tot rust op uw eigen terras aan het water of u gaat gezellig gourmetten in uw waterwoning.
Fietsverhuur