Omgeving

Laat je verrassen door de perfecte combinatie van cultuur en natuur. In het hart van de Friese meren, een paradijs voor watersportliefhebbers. Maar ook op het droge kun je eropuit om het groen van de natuur te ontdekken. Stap op de fiets naar de authentieke en sfeervolle steden Sneek, Stavoren of Leeuwarden.

Een dagje uit

Ook in de omgeving is van alles te beleven. Bezoek Wellness & Beauty De Woudfennen in Joure voor een ontspannen dag of ontdek gezellig Heerenveen en Leeuwarden. Voor een educatief uitstapje met het hele gezin ga je naar het Fries Scheepvaartmuseum, het Planetarium of
AquaZoo Friesland.

Tip: huur een boot

Vanuit Terherne kun je alle kanten op om de Friese meren te ontdekken. Gelegen midden in het merengebied staat watersport centraal. Kies voor een zeilboot, kano, motorboot of luxe sloep. Maak uw hoofd even helemaal leeg op het water en kom tot rust. Aarzel geen moment en huur een boot tijdens uw vakantie.
Bootverhuur Terherne

Kameleondorp Terherne

Terherne
Treed in de voetsporen van Hielke en Sietse in het kameleondorp Terherne en beleef het kameleonavontuur helemaal zelf.
WebsiteCa. 1 kilometer van het park

Sneek

Sneek
Ontdek al wandelend de stad Sneek met haar historische centrum en smalle sfeervolle straatjes. Uitrusten kun je doen op een van de gezellige terrasjes aan de grachten.
WebsiteCa. 21,5 kilometer van het park

Subtropisch Zwembad Swimfun

Joure
De perfecte locatie voor een fantastische dag vol waterpret! Geniet van de warmte en de spannende én ontspannende attracties. Het zwembad biedt plezier voor alle leeftijden; of je nu baantjes komt zwemmen of van de glijbaan komt roetsjen... Er is genoeg te doen!
 
WebsiteCa. 13 kilometer van het park

AquaZoo Friesland

Leeuwarden
AquaZoo Friesland is met de uitgebreide diercollectie het leukste dagje dierentuin van Noord-Nederland.
WebsiteCa. 35,5 kilometer van het park

Sneekweek

Sneek
Hardzeildag en de vlootschouw. Alles wat met water en watersport te maken heeft, vind je in de Sneekweek.
Website

Meer tips