Eten en drinken

Samen genieten van culinaire hoogstandjes tijdens uw vakantie? In de omgeving van het park zijn diverse restaurants waar u terecht kunt voor een kop koffie, lekkere snack, een gezonde lunch of uitgebreid diner.
Meer eten en drinken

Sport en spel

Volop vertier voor jong en oud. Stoer op een surfboard, luxueus vertoeven op een sloep of de eerste zeilles van de kids. Er is zo veel meer te doen naast de onbegrensde watersportmogelijkheden. De hele dag genieten aan het water en vissen vanaf uw eigen aanlegsteiger.
Alles over sport en spel

Kids

Een ontspannen vakantie op en rond het water voor het hele gezin. De
kids roetsjen van de glijbaan in de speeltuin, bouwen zandkastelen op het recreatiestrand of gaan de uitdaging aan in een kano. Bezoek het Kameleondorp en beleef de wereld van Hielke en Sietse Klinkhamer, de schippers van de Kameleon.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Laat u verrassen door de perfecte combinatie van cultuur en natuur. In het hart van de Friese meren, een paradijs voor watersportliefhebbers. Maar ook op het droge kunt u eropuit om het groen van de natuur te ontdekken. Stap op de fiets naar de authentieke en sfeervolle steden Sneek, Stavoren of Leeuwarden.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Verken waterrijk Friesland en ga er samen op uit. Trek uw wandelschoenen aan of maak een fietstocht rondom het Sneekermeer met het gezin. Vergeet uw picknickmand niet mee te nemen achterop uw fiets. Geniet van een gezellige familiedag!
Meer wandelen en fietsen

Golf

Kom volledig tot rust tijdens het slaan van een balletje op Golfbaan Lauswolt. Het Friese landschap, ver weg van alle drukte en lawaai biedt hier de mogelijkheid tot. De baan bestaat uit twee lussen van elk 9 holes en heeft een totale lengte van 6.146 meter. Sluit deze actieve dag vol lichaamsbeweging af met een hapje en drankje in het restaurant. Bij deze baan is een GVB verplicht.
Golf