Wandelen en fietsen

Ontdek het natuurschoon van dit bijzondere eiland. Wandelend of met de fiets trekt u de natuurgebieden om u heen in. Fiets langs de Waddendijk en geniet van de mooiste vergezichten. Met een wadlooptocht ontdekt u dit waterrijke gebied op een unieke manier.

Wandelen

Vanuit uw accommodatie zo de natuur in, u kunt alle kanten op. De bossen in, beklim de duinen of maak een heerlijke strandwandeling. Ontdek de natuur van Terschelling, samen of met het hele gezin. Ga wadlopen en verken het wad onder begeleiding, een unieke ervaring. Voor een ontspannen tocht in het groen van de natuur wandelt u naar natuurgebied Noordsvaarder.

Fietsen

Fiets de Brandaris tegemoet, de oudste vuurtoren van Nederland. Maak een fietstocht door bossen en duinen en maak een stop bij de Cranberryfabriek in Formerum om het ontstaan van de cranberry op Terschelling te ontdekken. Met een fietstocht door Natuurgebied De Boschplaat ziet u een andere kant van het eiland, het kweldergebied met slikken, stranden en duinen. Na een actieve dag in de buitenlucht ploft u op de bank in uw appartement.

Fietsverhuur

Om tijdens uw verblijf de omgeving te verkennen, hoeft u uw eigen fiets niet mee te nemen. Huur er één, wel zo gemakkelijk. Het is mogelijk om dames-, heren- en kinderfietsen te huren, maar ook kinderzitjes, e-bikes, mountainbikes en tandems. Deze kunt u ophalen bij aankomst in de haven of tijdens uw verblijf op het park.

Tip: reserveer vooraf online, zodat u zeker bent van de fiets van uw keuze.