Faciliteiten & activiteiten

Met inachtneming van de richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten bieden we op de Duitse parken faciliteiten en activiteiten aan in een aangepaste vorm. Op de meeste parken hebben we een Fun & Entertainment pick-up point gecreëerd. Hier regel je inschrijvingen en betalingen voor activiteiten en faciliteiten en kun je knutsel-, sport-, en spelmateriaal aanschaffen om in en rond jouw bungalow te gebruiken.

We vragen je begrip voor het mogelijk afwijken van het Fun & Entertainment programma en de opening van faciliteiten per park. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar de parkreceptie en de Landal GreenParks App.
Niet alle faciliteiten en activiteiten kunnen op dit moment worden geopend. Zodra de richtlijnen wijzigen, zullen we het aanbod aanpassen en updates doorvoeren in onze communicatie. Het is dus nog even wachten tot je op de meeste vakantieparken weer gebruik kunt maken van o.a. de creatieve ruimtes voor workshops en kleine ongeventileerde ruimtes. Met aangepaste richtlijnen kunnen we je wel al een fijn verblijf bieden midden in de natuur zodat je er even tussenuit kunt.
 Zwemmen op het park

De zwembaden op de meeste Duitse vakantieparken zijn weer geopend. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de regelgeving vanuit het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. Een tijdsblok kun je vooraf in de Landal GreenParks App reserveren.
Meer informatie

Indoorspeelparadijzen gaan weer open

Onze indoorpeelparadijzen zijn vrijwel overal weer geopend (de speelgrot op Landal Wirfttal moet nog even gesloten blijven). We houden ons strikt aan de aanvullende veiligheids- en hygiënemaatregelen. Kinderen vanaf 6 jaar moeten daarom een mondkapje dragen in Schleswig-Holstein, Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen. In Rheinland-Pfalz geldt dit vanaf 13 jaar. Bij het betreden van het indoorspeelparadijs, een toiletbezoek of het betreden van de horeca is het in alle deelstaten vanaf 6 jaar verplicht een mondkapje te dragen. Reserveer vooraf een tijdvenster en probeer indien mogelijk met maximaal twee volwassenen te komen, zo kunnen we meer kinderen tegelijk de ruimte geven om te spelen.

Fietsverhuur
Op de fiets genieten van de natuur, jazeker! We hebben de fietsen rijklaar staan met de sleutel in het slot en ze zijn ook al helemaal gedesinfecteerd. Wel gelden er op de parken regels voor het reserveren en ophalen van de fietsen. Zo kun je per dag een fiets huren.

In jouw bungalow, bij een Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie vind je een fietsverhuurformulier welke je invult en meeneemt naar de fietsverhuur, betalen doe je daar contactloos, net als het inleveren van de sleutel aan het einde van de dag.

Minigolf
De Adventure- en Minigolf zijn op de meeste parken geopend. We zorgen ervoor dat de materialen die je ophaalt bij het Fun & Entertainment pick-up point gedesinfecteerd zijn.
Speeltuinen, sportvelden en recreatieplassen
Met inachtneming van de 1,5m afstand kan er weer gebruik worden gemaakt van speeltuinen, sportvelden en recreatieplassen. Voor de recreatieplassen gelden lokaal mogelijk restricties als deze openbaar toegankelijk zijn. We volgen de richtlijnen van de lokale autoriteiten voor jouw en onze gezondheid en vragen hiervoor je begrip.

Download de Landal GreenParks App

Tijdens jouw verblijf kun je vertrouwen op onze Landal app. Deze is altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen en geeft je volop tips op het gebied van entertainment en afhaalmogelijkheden tijdens jouw verblijf:
  • Belangrijke telefoonnummers
  • Openingstijden op het park
  • Eetmogelijkheden

   

Ontdek Duitsland op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later