Faciliteiten & activiteiten

Met inachtneming van de richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten bieden we op de Duitse parken faciliteiten en activiteiten aan in een aangepaste vorm. Op de meeste parken hebben we een Fun & Entertainment pick-up point gecreëerd. Hier regelt u inschrijvingen en betalingen voor activiteiten en faciliteiten en kunt u knutsel-, sport-, en spelmateriaal aanschaffen om in en rond uw bungalow te gebruiken.

We vragen uw begrip voor het mogelijk afwijken van het Fun & Entertainment programma en de opening van faciliteiten per park. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we u naar de parkreceptie en de parkpagina op onze website. Kijk voor de actuele openingstijden van faciliteiten in de Landal GreenParks App.
Niet alle faciliteiten en activiteiten kunnen op dit moment worden geopend. Zodra de richtlijnen wijzigen, zullen we het aanbod aanpassen en updates doorvoeren in onze communicatie. Het is dus nog even wachten tot u op de meeste vakantieparken weer gebruik kunt maken van o.a. de bowlingbanen, de squashbanen, de sauna's, de kampvuurplekken, de creatieve ruimtes voor workshops en kleine ongeventileerde ruimtes. Ook activiteiten als dieren voeren, kinderfeestjes en schminken, de kinderbingo en dagrecreatie laten nog even op zich wachten. Met aangepaste richtlijnen kunnen we u wel al een fijn verblijf bieden midden in de natuur zodat u er even tussenuit kunt.


Ontdek Duitsland op haar mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later