In- en uitchecken

Uw aankomst en vertrek op onze vakantieparken in Duitsland regelen wij iets anders dan u gewend bent. Graag informeren we u vooraf zodat u soepel kunt inchecken en sneller geniet van uw vakantie.
Belangrijk: vooraf betalen
We verzoeken u uw verblijf vooraf digitaal te betalen. Zo is dit bij aankomst al geregeld en vermijden we zoveel mogelijk direct contact.

Aankomst op het park

Aankomst op het park
Uw verblijf is vanaf 15.00 uur gereed. Op de toegangsweg en bij de ingang van de parkeerplaats vindt u borden met informatie over het inchecken. Dit kan per park verschillen. Hieronder leggen we drie aankomstmogelijkheden uit. Zodra u het parkeerterrein op rijdt, wordt u hierover geïnformeerd.

1. Contactloos (geldt ook voor late aankomsten)
Bij aankomst wordt u aan de hand van borden naar het kluisje geleid waarin uw aankomstpakket met belangrijke informatie en de sleutel van uw accommodatie klaar liggen. Op deze manier bieden wij u een snelle en veilige incheck-procedure. Heeft u vragen? Neem telefonisch contact op met de parkreceptie.
2. Bij de receptie
Bij aankomst en check-in bij de receptie houden we altijd 1,5m afstand van elkaar en er geldt een mondkapjesplicht. Er geldt een maximum aantal gasten binnen in het receptiegebouw en het dragen van een mondkapje is verplicht. Waar nodig hebben wij de inrichting van de receptie aangepast voor uw veiligheid en die van onze medewerkers.

3. Op de parkeerplaats
Bij aankomst en check-in op de parkeerplaats van het vakantiepark vindt u borden met meer informatie. Hier wordt u welkom geheten door een medewerker en ontvangt u de sleutel van uw accommodatie en de parkplattegrond. Op deze manier is een check-in bij de receptie niet nodig en geniet u snel van uw verblijf.

Verblijf en vertrek

Contactloos uitchecken
We zorgen ervoor dat u contactloos kunt uitchecken. De sleutel van uw accommodatie deponeert u in de daarvoor bestemde brievenbus. Meer informatie hierover vindt u op de parkplattegrond die u bij aankomst ontvangt.
Vragen tijdens uw verblijf
Heeft u vragen tijdens uw verblijf? Stel deze eenvoudig per telefoon of e-mail. Meer informatie hierover vindt u op de parkplattegrond welke u bij aankomst ontvangt.

Ontdek Duitsland op haar mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later