In- en uitchecken

Jouw aankomst en vertrek op onze vakantieparken in Duitsland regelen wij iets anders dan je gewend bent. Graag informeren we je vooraf zodat je soepel kunt inchecken en sneller geniet van je vakantie.
Belangrijk: vooraf betalen
We verzoeken je jouw verblijf vooraf digitaal te betalen. Zo is dit bij aankomst al geregeld en vermijden we zoveel mogelijk direct contact.

Aankomst op het park

Jouw verblijf is vanaf 16.00 uur gereed.

Zo werkt het:
Je bent als Nederlandse gast meer dan welkom op onze Duitse parken! Om in te checken heb je een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je al eerder corona hebt gehad nodig. Je hoeft daarna niet meer in quarantaine. Bij inchecken ontvang je de sleutels en welkomstinformatie. In het receptiegebouw houden we ons aan de minimale afstand en dragen we een mondkapje. Er zijn slechts een beperkt aantal gasten tegelijk in het gebouw toegestaan. Voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij, waar nodig, de inrichting van de receptie aangepast. In verband met de huidige incheckprocedure kun je alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie. Deze vind je in de Landal GreenParks App
Wij raden je aan om voor je vertrek te informeren over mogelijke inreisregels en veiligheidsmaatregelen (zoals testverplichtingen) op je reisbestemming. De actueel geldende reisvoorwaarden voor elke deelstaat zijn online te vinden op de website van de respectievelijke landen.

Verblijf en vertrek

Contactloos uitchecken
We zorgen ervoor dat je contactloos kunt uitchecken. De sleutel van je accommodatie deponeer je in de daarvoor bestemde brievenbus. Meer informatie hierover vind je op de parkplattegrond die je bij aankomst ontvangt.
Vragen tijdens jouw verblijf
Heb je vragen tijdens jouw verblijf? Stel deze eenvoudig per telefoon of e-mail. Meer informatie hierover vind je op de parkplattegrond welke je bij aankomst ontvangt.

Ontdek Duitsland op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later