Eten en drinken op onze parken

Goed nieuws: onze terrassen zijn weer open! Tussen 06.00 - 20.00 uur  ben je welkom voor een hapje en drankje. Geniet met het mooie weer buiten. Vanaf 5 juni worden de tijden verruimd: je bent dan welkom tot 22.00 uur.  En ook ben je dan binnen in onze restaurants weer welkom! Daarnaast zijn er genoeg bezorg- en take-away-mogelijkheden om in je eigen bungalow te genieten van al het lekkers uit onze parkkeuken. We hebben ook speciale 'verwenboxen'. Bekijk in de Landal- app wat je kunt bestellen op het park waar jij verblijft. Ook vind je hier de openingstijden van het restaurant op het park waar jij verblijft. Zeker zijn van een plekje? Maak dan een reservering.

Welkom op onze terrassen

Wanneer kom jij gezellig iets eten of drinken op het terras? Je bent welkom tussen  06.00- 22.00 uur om gezellig iets te komen eten of drinken. Je mag met z’n vieren plaatsnemen aan een tafel of met meer als je samen bij één huishouden hoort. Totaal zijn er 50 gasten welkom op het terras. Is er geen plek op het terras? Vraag dan of er binnen een plekje is. Bekijk in onze Landal-app of het terras op het park waar jij verblijft open is en wat de openingstijden zijn. Proost!

Geniet in onze restaurants

We hebben er even op moeten wachten, maar je mag nu ook binnen komen genieten van een hapje en drankje. Je bent welkom tussen 06.00- 22.00 uur om gezellig iets te komen eten of drinken. Je mag met z’n vieren plaatsnemen aan een tafel, houd hierbij 1.5 meter afstand van elkaar. Dat is niet nodig als je uit hetzelfde huishouden komt of voor kinderen tot 12 jaar. Totaal zijn er 50 gasten welkom in het restaurant. Is er geen plek? Vraag dan of er nog een plekje is op het terras.

Foodservice in jouw eigen accommodatie: geniet!

Tijdens je verblijf kun je genieten van verse, natuurlijke en gezonde maaltijden in het comfort van je eigen accommodatie! Wist je dat deze formule is bekroond met de Foodservice Award 2021? Daar zijn we trots op. En dat is te proeven! Bestel je ontbijt, lunch of diner eenvoudig in de Landal-app. Eet smakelijk.

Verwenmomenten in jouw eigen bungalow

Van verse maaltijd tot lunchpakket
Ook in jouw eigen accommodatie kun je genieten van het lekkers uit onze parkkeukens. Wij koken en brengen het aan de deur of haal het af en geniet van de maaltijd in je eigen bungalow.  Ook bieden we lunchpakketten of borrelboxen aan. Je kunt ook een box met een recept + de ingrediënten bestellen om zelf chocoladelollies te maken! Voor extra comfort tijdens je vakantie bieden we deze verwenboxen aan. In de Landal-app kun je zien wat je kunt bestellen op het park waar je naar toe gaat.
Afhalen: van friet tot een ijsje
Voor het afhalen van eten en drinken bij de snackbar vragen we je om vooraf een bestelling door te geven via de Landal- App. Het afhaalmoment kun je zelf aangeven. Zo voorkomen we lange wachtrijen en drukte rondom de snackbar. Een ijsje halen kan spontaan, zonder vooraf te bestellen. Zowel bij de snackbar als bij de ijsbar hebben we markeringen en routes aangebracht zodat je op een veilige manier kunt afhalen. Samen zorgen we ervoor dat we altijd 1,5m afstand van elkaar houden. Je kunt bij de snackbar en ijsbar alleen afhalen, hier zijn geen zitplaatsen. Kom alleen en geniet samen.

Ontdek Nederland op zijn mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later