(Uit) eten & drinken

Onze restaurants en terrassen op alle Nederlandse vakantieparken zijn op dit moment gesloten in verband met de genomen landelijke coronamaatregelen. Dankzij onze bezorg- en take-away-mogelijkheden kunt u in en om uw eigen bungalow toch genieten van al het lekkers uit onze parkkeuken. Zo bestelt u gerechten van de Brasserie-kaart of uit ons snackbar- en pizza-assortiment. En wat dacht u van een verwenbox! U leest hieronder alles over de eet- en drinkmogelijkheden op onze parken. Kijk in de Landal GreenParks app voor bestelmogelijkheden per vakantiepark.

Verwenmomenten in uw eigen bungalow

Van verse maaltijd tot lunchpakket
Ook in uw eigen accommodatie kunt u genieten van het lekkers uit onze parkkeukens. Wij koken en brengen het aan de deur, of u haalt het af en geniet van de maaltijd in uw bungalow. Of wat dacht u van een lunchpakket of borrelbox, of een box met ingrediënten en recept om zelf chocoladelollies te maken! Voor extra comfort tijdens uw vakantie bieden we deze verwenboxen aan. In de Landal GreenParks app kunt u het assortiment inzien van het park waar u naar toe gaat en een bestelling plaatsen. 
Afhalen: van friet tot een ijsje
Voor het afhalen van eten en drinken bij de snackbar vragen we u vooraf uw bestelling door te geven via de Landal GreenParks App. Het afhaalmoment kunt u zelf aangeven. Zo voorkomen we lange wachtrijen en drukte rondom de snackbar. Een ijsje halen kan spontaan, zonder vooraf te bestellen. Zowel bij de snackbar als bij de ijsbar hebben we markeringen en routes aangebracht zodat u op een veilige manier kunt afhalen. Samen zorgen we ervoor dat we altijd 1,5m afstand van elkaar houden. U kunt bij de snackbar en ijsbar slechts afhalen. Hier zijn geen zitplaatsen. Kom alleen, geniet samen!

Ontdek Nederland op haar mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later