Welkom in onze parkshops

Boodschappenlijstje gereed? Op onze Nederlandse parken ben je welkom om boodschappen te doen in de parkshop. We vragen je wel om alleen te komen. En zorg ook tijdens de boodschappen voor 1,5m afstand van elkaar.  In de Landal-app kun je de openingstijden terugvinden van onze parkshops. Handig!

Bij de ingang

Het kan zijn dat je even moet wachten voordat je jouw boodschappen kunt doen. Dit komt omdat we rekening moeten houden met een maximaal aantal gasten in onze winkel. Maar we laten je uiteraard niet in de regen staan.

Winkel met een mandje
Bij de ingang staat desinfectiemiddel klaar zodat je met schone handen boodschappen kunt doen. Gebruik een mandje, deze zijn gedesinfecteerd. Er zijn markeringen en soms ook routes uitgestippeld om het je makkelijk te maken. Ook hebben we gezorgd voor meer ruimte in de parkshops zodat je elkaar met afstand kunt passeren. We willen je vragen om bij de kassa met je betaalpas te betalen.
Verse producten
Al onze verse producten worden door onze medewerkers alleen met handschoenen aangeraakt. Vanwege de hygiene, verpakken we de broodjes. Ook zorgen we voor plexiglas panelen zodat de broodjes afgeschermd van de medewerkers en gasten aan jou worden aangeboden.

Ontdek Nederland op zijn mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later