Faciliteiten & activiteiten

Met inachtneming van de richtlijnen van het Oostenrijks ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en zorg en de Oostenrijks consumentenbescherming bieden we op de Oostenrijkse parken faciliteiten en activiteiten iets anders aan dan je gewend bent.

Op de meeste parken hebben we een Fun & Entertainment pick-up point gecreëerd. Hier regel je inschrijvingen en betalingen voor activiteiten en faciliteiten en zijn knutsel-, sport-, en spelmateriaal beschikbaar om in en rond jouw bungalow te gebruiken. Voor deelname aan activiteiten is een geldig negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je al eerder corona hebt gehad vereist.

 
Algemene richtlijnen:
 • Binnen:
  • Regelmatige ventilatie van de ruimtes
  • Handen desinfecteren bij het betreden van ruimtes
  • Er is per ruimte een maximaal aantal personen toegestaan
  • Er wordt een minimale afstand gehanteerd
  • Er geldt een mondkapjesplicht vanaf 6 jaar (vanaf 14 jaar een FFP2 mondkapje)
 • Buiten:
  • Maximaal 10 deelnemers per activiteit
  • Er wordt een minimale afstand gehanteerd
  • Er worden geen contactsporten uitgeoefend

We vragen je begrip voor het mogelijk afwijken van het Fun & Entertainment programma en de opening van faciliteiten per park. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar de parkreceptie en de parkpagina op onze website. Kijk voor de actuele openingstijden van faciliteiten in de Landal GreenParks App.

Zwemmen op het park

De zwembaden op de meeste Oostenrijkse parken zijn geopend. Kleed je alvast om in jouw eigen accommodatie en zorg ook in het zwembad voor afstand van elkaar. Wij zorgen voor extra schoonmaak en de kwaliteit van het water, zodat jij onbezorgd kunt genieten van volop waterpret.
Meer informatie

Fietsverhuur
Op de fiets genieten van de natuur, jazeker! We hebben de fietsen rijklaar staan met de sleutel in het slot en ze zijn ook al helemaal gedesinfecteerd. Wel gelden er op de parken regels voor het reserveren en ophalen van de fietsen. Zo kun je per dag een fiets huren.

In jouw bungalow, bij een Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie vind je een fietsverhuurformulier welke je invult en meeneemt naar de fietsverhuur, betalen doe je daar contactloos, net als het inleveren van de sleutel aan het einde van de dag.

Minigolf & tennissen
De Adventure- en Minigolf kunnen worden gebruikt. We zorgen ervoor dat de materialen die je ophaalt bij het Fun & Entertainment pick-up point gedesinfecteerd zijn. Potje tennissen? Ook dat is mogelijk. Veel plezier! 
Speeltuinen, sportvelden en recreatieplassen
Met inachtneming van de minimale afstand kan er gebruik worden gemaakt van speeltuinen, sportvelden en recreatieplassen. Voor de recreatieplassen gelden lokaal mogelijk restricties als deze openbaar toegankelijk zijn. We volgen de richtlijnen van de lokale autoriteiten voor jouw en onze gezondheid en vragen hiervoor je begrip.

Bollo keert terug
Bollo staat te trappelen om alle activiteiten weer te doen, maar wel op afstand. Bollo zal langzaamaan weer verschijnen op de parken en zo nu en dan een kijkje nemen op bijvoorbeeld een golfcar.

Ook zal Bollo zijn best doen om weer voor te lezen aan de kinderen. Bollo knuffelen gaat helaas even niet, we zorgen ook hier altijd voor afstand van elkaar. Draag een FFP2 mondkapje (vanaf 6 jaar). Met een geldig negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je al eerder corona hebt gehad kun je gebruikmaken van de Bollo-Club.

Download de Landal GreenParks App

Tijdens jouw verblijf kun je vertrouwen op onze Landal app. Deze is altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen en geeft je volop tips op het gebied van entertainment en afhaalmogelijkheden tijdens jouw verblijf:
 • Belangrijke telefoonnummers
 • Openingstijden op het park
 • Eetmogelijkheden

   

Ontdek Oostenrijk op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek jouw verblijf