Vier samen de voorjaarsvakantie

Midden in de natuur
Kies uit de mooiste bestemmingen
Boek uw verblijf

Geniet van een verblijf bij Landal GreenParks

Verblijf in de voorjaarsvakantie op één van de ruim 90 vakantieparken van Landal GreenParks. In februari is het weer wisselend, maar er is altijd genoeg te beleven op onze parken. Neem een duik in het overdekte zwembad of waai met het hele gezin uit tijdens een wandeling door de prachtige natuur. Boek nu uw verblijf en verzeker uzelf van de beste plek.
  • Ruim 90 vakantieparken in de natuur
  • Sfeervolle accommodaties (tot 32 personen)
  • Fun & Entertainment-programma
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
  • Volop waterpret voor jong en oud
  • Bollo: ontmoet de allergrootste kindervriend!

Vermaak in het voorjaar

Subtropisch zwemplezier

Glijbanen, lazy rivers, whirlpools en kinderbaden wachten op u. Zwem in het golfslagbad en roetsj van de waterglijbanen. Van actie tot ontspanning: op één van de twee vakantieparken met een subtropisch zwemparadijs is waterpret voor jong en oud gegarandeerd.

De leukste Voorjaarsactiviteiten

In de voorjaarsvakantie organiseren we extra activiteiten op het vakantiepark, voor jong én oud. Ontmoet Bollo, bak samen iets lekkers of knutsel met bamboe. Toe aan een frisse neus? Trek je wandelschoenen aan en ga naar buiten voor een speurtocht door de natuur.

Onze accommodaties

Voel je thuis bij Landal! Onze basis accommodatie is een perfecte uitvalsbasis. Wie wat extra's wilt, boekt de vernieuwde accommodaties in de categorieën Comfort, Luxe en Extra Luxe. Voor ieder gezelschap hebben wij een passende accommodatie.

Beleef de voorjaarsvakantie 2021 bij Landal GreenParks

Ontdek onze vakantieparken, vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Binnenpret

Als het weer in februari tegenvalt, vermaakt u zich met de kids ook prima binnen bij ons. Vervelen is er niet bij! Spelen in het indoorspeelparadijs, een potje bowlen met het gezin of neem een duik in het (subtropisch) zwemparadijs. Onze vakantieparken bieden volop vermaak voor de hele familie.
Ontdek onze binnenfaciliteiten

Fun en Entertainment

Maak knutsels, speel familiespellen of zoek het avontuur op met lasergamen. Of help je ons met de dieren voeren? Ons enthousiaste Fun & Entertainment-team organiseert de leukste binnen- en buitenactiviteiten voor u en uw gezin.
Parken met een Fun & Entertainment-programma

De leukste bestemmingen in de voorjaarsvakantie

Boek uw voorjaarsvakantie bij Landal GreenParks

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
vr 12 feb 2021
Selecteer aankomstdatum