Voorjaarsvakantie

Actief of ontspannen
Van 17 februari tot 3 maart 2023
Boek jouw verblijf

Samen genieten

In de bergen, in het bos of aan de kust. Jouw voorjaarsvakantie beleef je midden in de natuur! Geniet van de voorjaarszon op de piste, neem een duik in het parkzwembad en geniet van lokale lekkernijnen in het parkrestaurant. Een onvergetelijke voorjaarsvakantie beleef je samen!

Een impressie van de activiteiten in de schoolvakantie

OERRR: Vogelhuisje maken

Welke vogels fluiten daar? En waar slapen deze vogels eigenlijk? In een vogelhuisje natuurlijk! Doe mee en timmer je eigen vogelhuisje. Leuk om straks thuis op te hangen, in de tuin of op het balkon. En dan maar afwachten wat voor vogel erin komt wonen!

Kampvuur: popcorn bakken & marshmallows roosteren

Wat is er leuker dan zelf popcorn bakken en marshmallows roosteren boven een kampvuur? Kom met z’n allen rondom het knisperende vuurtje staan, rijg een spekje op een stok en hoor de maïskorrels poppen. Dat wordt smullen!

Lampionoptocht

Knutsel een lampion en versier hem in de mooiste kleuren. Zodra het schemerig begint te worden lopen we samen de lichtjesoptocht. Geniet in het donker van het warme licht. Wat een gezelligheid!

Activiteitenprogramma

Benieuwd welke activiteiten er plaatsvinden op het park waar jij verblijft? Bekijk het programma vanaf twee weken voor je verblijf in de Landal GreenParks App.

Sport & ontspanning

In Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland
Wakker worden in je vakantiehuis in de bergen en na een stevig ontbijt direct de piste op! Van materiaalhuur tot skilessen en van zwembad tot parkrestaurant. Aan alles is gedacht voor jouw wintersport. 

Comfortabele accommodaties

Onze accommodaties voelen als thuis en liggen midden in de natuur. De basis accommodatie is een heerlijke plek om te verblijven. En voor wat extra’s boek je een Comfort, Luxe of Extra Luxe verblijf.

Buiten spelen

Ravotten in de speeltuin en daarna een kop warme chocolademelk bij het kampvuur. Rooster samen met het hele gezin marshmellows en geniet van de gezellige wintersfeer op onze parken! 

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

Boek je voorjaarsvakantie in het groen
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
vr 17 feb 2023
Selecteer aankomstdatum