Annuleer uw boeking eenvoudig online

Wilt u uw verblijf aan een van onze parken annuleren? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Geef uw annulering eenvoudig online door, dat is zo geregeld. Let op: door onderstaand formulier in te vullen annuleert u uw reservering definitief met de daarbij geldende annuleringsvoorwaarden. U vraagt hiermee dus geen voucher aan.

Voordat u annuleert, informeren we u graag over onze annuleringsvoorwaarden:

  • Annuleert u binnen 14 dagen na het maken van uw boeking en valt de aankomstdatum niet binnen 28 dagen? Als u de reissom al heeft betaald, ontvangt u 100% van dit bedrag terug. Er worden geen kosten berekend als u de reissom nog niet heeft betaald.
  • Annuleert u na 14 dagen na het maken van uw boeking en valt de aankomstdatum niet binnen 28 dagen? Dan ontvangt u 70% terug van uw reissom. Als u nog niet heeft betaald, dan betaalt u 30% van de reissom aan annuleringskosten. 
  • Annuleert u na 14 dagen na het maken van uw boeking en valt de aankomstdatum binnen de 28 dagen? Helaas kunnen wij de reissom van uw reservering niet terugstorten. Als u nog niet heeft betaald, dan betaalt u 100% van de reissom aan annuleringskosten. 

Uitzonderingen

  • Bovenstaande voorwaarden gelden niet als u een verblijf heeft geboekt met een Hema-voucher. Neem in dat geval telefonisch contact op met het Contact Center.
  • Wilt u een zakelijke reservering via Landal Business Line annuleren? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling Landal Business Line.
  • Boekingen gemaakt met Air Miles kunt u wel annuleren door het formulier in te vullen. Helaas is het in dat geval niet mogelijk om uw Air Miles-punten terug te ontvangen. 
 

Vul hier de gegevens in van uw huidige boeking:

Uw naam

Gegevens huidige boeking