Annuleer uw boeking eenvoudig online

Wilt u uw verblijf op een van onze parken annuleren? Door onvoorziene omstandigheden kan dit natuurlijk gebeuren.
Bij ons kunt u uw boeking online annuleren. Helaas gelden hier wel regels voor, afhankelijk van de situatie die voor u van toepassing is.

1. Mijn aankomstdag is binnen 28 dagen.
Jammer genoeg is het niet mogelijk om kosteloos te annuleren. U betaalt in dit geval 100% van de reissom. 

2. Mijn aankomstdag is NIET binnen 28 dagen én ik heb mijn vakantie 14 dagen of korter geleden geboekt.
U krijgt het totale bedrag van de reissom die u (deels) betaald heeft terug.

3.Mijn aankomstdag is NIET binnen 28 dagen én ik heb mijn vakantie langer dan 14 dagen geleden geboekt.
Helaas kunnen wij niet de totale kosten van uw vakantie terugbetalen. U krijgt 70% van de reissom terug, de overige 30% rekenen wij als annuleringskosten.

Heeft u een bedrag van ons tegoed? We verwerken dit zo snel mogelijk, conform de algemene voorwaarden die op uw boeking van toepassing zijn. Als u uw boeking heeft betaald met de recreatie-voucher, ontvangt u een nieuwe voucher met het bedrag waar u recht op heeft.

Annuleringsverzekering
Als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten, kunt u de gemaakte kosten bij uw verzekering claimen. Heeft u uw boeking betaald met een recreatie-voucher en wilt u de kosten claimen? Dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center. In dit geval kunt u géén online annulering doen.

U kunt uw reservering definitief annuleren door het onderstaande formulier in te vullen. 

Uitzonderingen
  • Bovenstaande voorwaarden gelden niet als u een verblijf heeft geboekt met een Hema-voucher. Neem in dat geval telefonisch contact op met het Contact Center.
  • Wilt u een zakelijke reservering via Landal Business Line annuleren? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling Landal Business Line.
  • Boekingen gemaakt met Air Miles kunt u wel annuleren door het formulier in te vullen. Helaas is het in dat geval niet mogelijk om uw Air Miles-punten terug te ontvangen.

Vul hier de gegevens in van uw huidige boeking:

Uw naam

Gegevens huidige boeking