Kids

Er is genoeg te doen voor jong en oud. De kids leven zich uit in de speeltuin, nabij het park. Ontdek samen de natuur van Ameland, maak een robbentocht om zeehondjes te spotten op het wad of geniet van een ontspannen dag aan het strand met het hele gezin. Beleef mooie familiemomenten samen.

Plezier voor de kids

Kids
  • Kinderspeelhoek
  • Speeltuin(en) (naast het park)

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen. Deel samen hun creatie via #OntdekLandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut op Landal Miggelenberg.

Maak er een leuke familiedag van

Op en rondom Landal Ameland State is genoeg te doen voor u en uw kids. Een potje poolbiljart of tafelvoetbal. U loopt zo het strand op voor een heerlijke strandwandeling, ga een middag golfen op de 9-holes baan in Hollum of
Pitch & Putt golfbaan. Ontdek het natuurschoon van het eiland in
Natuurcentrum Ameland met een zeeaquarium gevuld met tal van vissen en schelpdieren. Of ervaar de Amelander cultuur in Het Cultuur-Historisch Museum Sorgdrager.