Eifel Zoo in Lünebach

Bekijk met het hele gezin ongeveer 400 dieren van het noordelijk halfrond en Australië van dichtbij in de Eifel Zoo. De kabelbaan over de vijver, een ritje over het smalspoor door het wildpark en het minidorp - het Eifellandschap in het klein - bieden een gezonde dosis opwinding. Kijk zelf maar!
WebsiteCa. 8 kilometer van het park

Het spoorwegmuseum in Pronsfeld

In het kleine spoorwegmuseum vind je diverse tentoonstellingsstukken zoals locomotieven, spoorrails, spoorbomen en nog veel meer. Waar vroeger de Westeifelbahn liep, genieten op de oude spoorlijn van Prüm naar St. Vith in België de vele fietsers nu van het prachtige Eifelgebied.
WebsiteCa. 9 kilometer van het park

Het natuurpark Noord-Eifel

In het Duits-Belgische natuurpark beleef je tijdens het wandelen, fietsen, rondkijken en cultuur snuiven de natuur op actieve wijze. Verken de gevarieerde landschappen van hoogveen, rivieren, meren en stuwdammen tot beboste bergtoppen en de uitlopers van de vulkanische Eifel. In het natuurparkcentrum Prümer Land kun je een tentoonstelling bekijken over geologie, bossen, landbouw en natuurpaden in de omgeving.
WebsiteCa. 20 kilometer van het park

Dauner Maare

Schalkenmehren
Ontdek de "Ogen van de Eifel". Het is slechts een kwestie van tijd voordat je in het heldere, koele water van de diepblauwe glinsterende Schalkenmehrener Maar springt.
WebsiteCa. 60 kilometer van het park

Eifelpark Gondorf

Meer dan 200 dieren, waaronder beren, wolven en lynxen, en talrijke attracties, zoals de nieuwe achtbaan Eifel-Blitz, biedt elk gezin een dag vol actie en plezier. Elke dag is er een spannend showprogramma, worden de dieren gevoerd en vindt er een vliegshow met roofvogels plaats. Dat is gegarandeerd plezier voor het hele gezin!
WebsiteCa. 34 kilometer van het park

Wild- en belevenispark Daun

Wildpark met autosafari en allerlei dieren, zoals apen, lama's en emoes. Ook is er een valkerij, speeltuin en kinderboerderij.
WebsiteCa. 50 kilometer van het park

Brouwerij Bitburger

In de Bitburger Erlebniswelt beleef je op 1.700 vierkante meter met al je zintuigen de fascinerende wereld van het bier van dichtbij. Wat ooit begon als een kleine plattelandsbrouwerij is uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde en toonaangevende particuliere brouwerij uit Duitsland.
WebsiteCa. 28 kilometer van het park

Meer tips

Romeinsestad Trier, Trier
Gerolsteiner Land, Hillesheim
St. Vith, St. Vith, België
Vianden, Vianden, Luxemburg