Wandelen en fietsen

Vanaf Landal Hoog Vaals kunt u gemakkelijk het Limburgse heuvellandschap verkennen, zowel met de fiets als te voet. Na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag. Maak een tocht langs de rustieke dorpjes en vakwerkboerderijen. Het is heerlijk om buiten te zijn.

Veelzijdig Limburg

Of u nu houdt van wandelen of fietsen, in Zuid-Limburg kunt u alle kanten op. Vanuit uw bungalow wandelt u zo door het Limburgse heuvellandschap, fietst u naar Maastricht of bezoekt u het Drielandenpunt in Vaals. Ga er samen of met het hele gezin op uit en geniet van de frisse buitenlucht. Loop gerust eens langs bij de receptie voor wandel- en fietsroutes en andere omgevingstips!

Fietsen

Vanaf het park fietst u kilometers natuurschoon tegemoet. Ontdek de mooiste plekjes van het zuiden op de fiets. De VVV heeft voor u een aantal fietsroutes uitgestippeld waarbij u zelf de moeilijkheidsgraad kiest en de lengte van de tocht. Handig!

Bikes & More verhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met één van onze huurfietsen, te huur bij Bikes & More fietsverhuur op
Landal Hoog Vaals. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Bikes & More fietsverhuur

Het Krijtlandpad

Het Krijtlandpad biedt wandelaars alles wat het Zuid-Limburgse Heuvelland zo aantrekkelijk maakt. Natuurlijk het krijt van het Mergellandplateau, maar ook de glooiende weiden, de boomgaarden, de Geul en de Gulp. En niet te vergeten de kapelletjes, de vakwerkhuizen, de wegkruisen, de vlaaien en het bier. Deze 90 km lange wandeltocht loopt over Landal Hoog Vaals. Daarmee is het park de perfecte plaats om te genieten van een weekend of midweek verblijf.