Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf Landal Marina Lipno liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.

Of u nu houdt van fietsen of wandelen, de omgeving van Landal Marina Lipno biedt eindeloos veel mogelijkheden. Huur een fiets of een paar skates bij de sportshop en verken de 21 kilometer lange route langs het Lipnomeer. Of ga voor een dagje cultuur naar de middeleeuwse stad Český Krumlov.

Maar er is meer… vlieg met de stoeltjeslift omhoog naar de top van de Kramolín en bewandel het boomkroonpad. Dit 675 meter lange wandelpad voert u langs 40 meter hoge boomtoppen richting de uitkijktoren, vanaf waar u uitzicht heeft over het Lipnomeer en het Boheemse woud. De 52 meter lange glijbaan is leuk voor de kids!

De regio Zuid-Bohemen is ideaal voor een actieve vakantie. Vul het helemaal naar eigen wensen in met één van onze wandel- of fietsarrangementen. Wilt u meer weten over wandel- en fietsroutes? Bij de receptie vertellen we u er graag meer over.

Fietsers onder de 18 jaar zijn verplicht om een fietshelm te dragen.