Wandelen en fietsen

Maak een rondvaart over het idyllische Lipno stuwmeer of een uitstapje in het bijna ongerepte Boheemse woud. U kunt het boomkroonpad bewandelen of de kinderen zich heerlijk laten uitleven in de avonturenspeeltuin Woudkoninkrijk. Niet alleen wandelaars zweven naar de top, maar ook mountainbikers en downhill-fans kunnen bij de berg Kramolin hun fiets met de stoeltjeslift omhoog laten vervoeren. Vanaf deze berg heb je een prachtig uitzicht over het landschap.

Of u nu houdt van fietsen of wandelen, de omgeving van Landal Marina Lipno biedt eindeloos veel mogelijkheden. Huur een fiets of een paar skates bij de sportshop en verken de 21 kilometer lange route langs het Lipnomeer. Of ga voor een dagje cultuur naar de middeleeuwse stad Český Krumlov.

Maar er is meer… vlieg met de stoeltjeslift omhoog naar de top van de Kramolín en bewandel het boomkroonpad. Dit 675 meter lange wandelpad voert u langs 40 meter hoge boomtoppen richting de uitkijktoren, vanaf waar u uitzicht heeft over het Lipnomeer en het Boheemse woud. De 52 meter lange glijbaan is leuk voor de kids!

De regio Zuid-Bohemen is ideaal voor een actieve vakantie. Vul het helemaal naar eigen wensen in met één van onze wandel- of fietsarrangementen. Wilt u meer weten over wandel- en fietsroutes? Bij de receptie vertellen we u er graag meer over.

Fietsers onder de 18 jaar zijn verplicht om een fietshelm te dragen.