Sport en spel

Ga mee met het Fun & Entertainment-team op avontuur. Speel mee met een potje beachvolleybal en ontdek jouw sporttalenten. Misschien ben je wel een geboren visser? Of een zeiler in de dop? Op en rond het Lipnomeer zijn allerlei leuke activiteiten te beleven. Bekijk deze plattegrond voor een overzicht van de vele activiteiten op en rond het park.
Alles over sport en spel

Kids

Op Landal Marina Lipno is er voor kinderen van alles te beleven, zowel binnen als buiten. Knutsel mee in het kinderspeelhuis, leef je uit bij indoorspeelplaats Hopsárium of ga helemaal los op de airtrampoline. Plezier gegarandeerd!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Vanaf Landal Marina Lipno kunt u gemakkelijk Zuid-Bohemen verkennen, met de fiets of te voet. Met zijn tweetjes of met het hele gezin. Ons park leent zich bij uitstek voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden en attracties. Neem een kijkje bij de vele burchten en kastelen of roetsj van de rodelbaan!
Omgevingstips

Zwemmen

Op loopafstand ligt het overdekte zwembad Aquaworld Lipno (van de gemeente; tegen betaling) waar u lekker kunt ontspannen in de whirlpool met uitzicht op het Lipnomeer . De kids vermaken zich op de glijbaan en in de stroomversnelling.
Zwempret

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf Landal Marina Lipno liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.
Meer wandelen en fietsen

Beauty en wellness

In het nabijgelegen Sportarena Lipno Point vindt u alles rondom inspanning en ontspanning. Begin de dag sportief in de fitnessruimte en gun uzelf daarna een pauze in het saunalandschap. Of laat u verwennen met een uitgebreide massagebehandeling.
Meer beauty en wellness

Eten en drinken

Sluit uw actieve dag in de buitenlucht af door u te laten verwennen met Tsjechische lekkernijen op het terras met uitzicht op de jachthaven en het Lipnomeer. Of het nu gaat om een uitgebreid ontbijt, een lichte lunch, de “sundowner” of een lekker diner – u bent hier op elk moment van de dag welkom. Als u liever in de accommodatie wilt dineren, kunt u een raclette huren.
Meer eten en drinken