Fun & Entertainment-programma

Beleef met ons Fun & Entertainment-team een geweldige vakantiedag boordevol avontuur, want er worden vele leuke activiteiten georganiseerd! Op de kaart zijn alle activiteiten aangegeven die op en rond het park worden georganiseerd. Een volledig en actueel overzicht van het gehele programma vindt u twee weken voor uw aankomst in de gratis Landal-app.
Alles over sport en spel

Een geweldige vakantie voor Kids

Bij Landal Marino Lipno is er voor kinderen van alles te beleven, zowel binnen als buiten. Als het weer een keertje niet meezit, kan er in het kinderspeelhuis worden geknutseld of kan je je uitleven bij de indoorspeelplaats ´Hopsarium´. Ook het zwembad is dichtbij. Buiten kan je heerlijk springen op de airtrampoline en zandkastelen bouwen op het strand. Daarnaast kunnen echte actievelingen ook kanoën, fietsen, skaten, en nog veel meer.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Vanaf Landal Marina Lipno kunt u gemakkelijk Zuid-Bohemen verkennen, met de fiets of te voet. Met zijn tweetjes of met het hele gezin. Ons park leent zich bij uitstek voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden en attracties. Neem een kijkje bij de vele burchten en kastelen of roetsj van de rodelbaan!
Omgevingstips

Zwemmen

Op loopafstand ligt het overdekte zwembad Aquaworld Lipno (van de gemeente; tegen betaling) waar u lekker kunt ontspannen in de whirlpool met uitzicht op het Lipnomeer . De kids vermaken zich op de glijbaan en in de stroomversnelling.
Zwempret

Wandelen en fietsen

Maak een rondvaart over het idyllische Lipno stuwmeer of een uitstapje in het bijna ongerepte Boheemse woud. U kunt het boomkroonpad bewandelen of de kinderen zich heerlijk laten uitleven in de avonturenspeeltuin Woudkoninkrijk. Niet alleen wandelaars zweven naar de top, maar ook mountainbikers en downhill-fans kunnen bij de berg Kramolin hun fiets met de stoeltjeslift omhoog laten vervoeren. Vanaf deze berg heb je een prachtig uitzicht over het landschap.
Meer wandelen en fietsen

Beauty en wellness

In het nabijgelegen Sportarena Lipno Point vindt u alles rondom inspanning en ontspanning. Begin de dag sportief in de fitnessruimte en gun uzelf daarna een pauze in het saunalandschap. Of laat u verwennen met een uitgebreide massagebehandeling.
Meer beauty en wellness

Eten en drinken

Sluit uw actieve dag in de buitenlucht af door u te laten verwennen met Tsjechische lekkernijen op het terras met uitzicht op de jachthaven en het Lipnomeer. Of het nu gaat om een uitgebreid ontbijt, een lichte lunch, de “sundowner” of een lekker diner – u bent hier op elk moment van de dag welkom. Als u liever in de accommodatie wilt dineren, kunt u een raclette huren.
Meer eten en drinken