Praktische info

Route naar het park

Vakantiepark Marina Lipno
Lipno nad Vltavou 310
CZ-38278 Lipno nad Vltavou

Bel de receptie
+420-(0)380 736 100
Mail de receptie
info@landal.cz

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 19:00
Morgen
09:00 - 19:00
Donderdag 28 sep
09:00 - 19:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route-informatie

Parkeren

Ons park is autovrij. Je kunt jouw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Belangrijk

In Duitsland is men in de winter verplicht met winterbanden te rijden. In Oostenrijk is een Autobaanvignet verplicht voor de snelwegen! Om in Tsjechië te mogen rijden heb je een rijbewijs, een kentekenbewijs en een groene kaart van het voertuig nodig. Bij een huurauto dien je ook een wettelijk vervoersbewijs mee te hebben. Daarnaast is het verplicht de autolichten aan te hebben. Zo niet dan word je onmiddellijk bekeurd.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je je bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels en welkomstinformatie. Verwacht je laat te arriveren, neem dan vooraf contact met ons op via tel. +420-(0)380 736 100 of per e-mail via info@landal.cz.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
  Zaterdag vanaf 16.00 uur Zaterdag tot 10.30 uur 
*In het laag- en tussenseizoen is dagelijkse aankomst mogelijk met een restrictie van minimaal 3 nachten* Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het park. 
TIP: Uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Openingstijden receptie

Voor al jouw vragen en het verkrijgen van informatie kun je terecht bij de receptie. De actuele openingstijden ontvang je bij aankomst op het park.

Flexibele aankomstdagen

In bepaalde periodes kun je op iedere dag aankomen op het park. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, VISA en Mastercard.

Te huur

Haardrogers, midgetgolfstokken en -ballen, gezelschapsspellen, fietsen, mountainbikes, inline-skates, waterfietsen, roeiboten, kajaks, badmintonrackets- en shuttles, jeu-de-boule-ballen, ski-, langlauf en snowboardmaterialen.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op het hele park.

Huisdieren

Neem je een huisdier mee naar Landal Marina Lipno? Een gedeelte van het park heeft huisdiertoegankelijke bungalows, daarom dien je het huisdier (maximaal twee huisdieren per bungalow) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht. Bij het reizen met huisdieren (hond, kat, fret) in EU-landen is het volgende voorgeschreven: EU-dierenpaspoort mee te nemen, huisdier moet gevaccineerd zijn tegen hondsdolheid, huisdier moet met een microchip of tatoeage geïdentificeerd kunnen worden.

Helmplicht

Fietsers onder de 18 jaar zijn verplicht om een fietshelm te dragen.

Reisdocumenten

Alle inwoners van de EU hebben voor toegang tot het land een geldig reisdocument* nodig. Ook jouw kind heeft een geldig reisdocument nodig. Dit geldt voor elk land van bestemming, ongeacht de leeftijd van het kind. Zonder een geldig reisdocument mogen we gasten geen onderdak geven.

* Een identiteitskaart of paspoort.

Nachtregistratie

Bij aankomst op het park moet een ingevuld nachtregistratieformulier afgegeven worden bij de receptie. Dit formulier kun je vooraf al downloaden en invullen. De medewerkers van de receptie zullen alle gegevens op het formulier controleren, houd daarom bij het inchecken de identiteitsbewijzen van alle personen bij de hand.

Verkoop bij receptie

Aan de receptie kun je verschillende artikelen kopen o.a. wandel- en autokaarten, postkaarten en postzegels, Bollo-artikelen en souvenirs, boekjes over Tsjechië, Zuidbohemen en Praag, munten voor de wasmachines en drogers en wegwijzer Grenzgenial.

Vissen

Vissen is in Tsjechië alleen toegestaan met een visvergunning. Alleen personen die hun lidmaatschap (in eigen land) kunnen tonen hebben recht op een visvergunning. Een verkooppunt van de visvergunning (geldig voor 1, 2, 7 of 14 dagen) kun je vlakbij het park, in Frymburk, vinden. Een verkooppunt van de staat visvergunning (geldig voor 1, 3 of 10 jaren) is in Horní Planá te vinden. De receptie informeert je graag over de prijzen.

Laadstation voor elektrische auto’s

Op het park zijn vier laadstations aanwezig om jouw elektrische auto op te laden.