Vers uit de regio

Landal GreenParks en de natuur zijn nauw met elkaar verbonden. Dat merkt u op en rondom de parken, maar ook in onze parkrestaurants. Verse regionale ingrediënten en zelfbereide gerechten prikkelen alle zintuigen voor een onvergetelijke ervaring. Elk seizoen is anders en elk park serveert specialiteiten uit de eigen regio. De natuur inspireert!

Nieuw: Pizza Limone

Op Landal Landgoed ’t Loo en Landal Het Vennenbos gaat u voor een lekkere pizza, pasta en een heerlijk Italiaans dessert naar Pizza Limone, de nieuwe Italiaanse eetgelegenheid waar u gastvrij wordt verwelkomd door een van onze hosts. Zelf geniet u van de Italiaanse ambiance en muziek, een bijpassend drankje en de gezelligheid. De pizza’s worden vers bereid door onze koks. Voor kinderen is er een speciale kinderkaart met de lekkerste Italiaanse gerechten.

Smullen in onze nieuwe Brasseries

Op steeds meer parken worden nieuwe Brasseries met een centrale ontmoetingsplek geopend waar eerlijke, pure en verse maaltijden worden bereid. Proef heerlijke seizoensgerechten uit de streek met groenten, vis en vlees. Of kies voor vegetarisch of glutenvrij. Alle maaltijden worden vers bereid en het eten wordt direct uit de marktkas geserveerd. Ontdek onze nieuwe Brasseries op Landal Aelderholt, Rabbit HillHeideheuvelColdenhove, Miggelenberg, Sluftervallei, Port Greve, Het VennenbosWirfttal, Mont RoyalSonnenberg, Seawest en Sohojlandet.

Puur en eerlijk

In onze restaurants wordt zoveel mogelijk met duurzame en regionale producten van eigen bodem gekookt. Daarmee worden niet alleen de heerlijkste gerechten bereid, maar steunen we ook de boerderijen uit de omgeving en dragen we bij aan een beter milieu. Bestel in huisgemaakt zuurvlees naar oma’s recept of ga op de Veluwse parken voor de Veluwse borrelheertjes.
Onze leveranciers en keurmerken

Proefkeuken en proefchef

Ons kinderbuffet heeft een gevarieerde invulling: stukjes kipfilet, kleine stokjes saté, mini schnitzeltjes, verse friet, pannenkoeken met versiersels en verschillende groenten en ambachtelijke appelcompote. Een ‘proefchef’ maakt het kiezen extra leuk en helpt kinderen bij het kiezen van toppings zoals fruit, stukjes stroopwafel, nootjes en choconibs om hun schepijsjes mee te versieren.

Workshops voor jong en oud

Het gehele jaar worden er op de parken workshops georganiseerd waarbij u aan de slag gaat om eigengemaakte producten te creëren. Doe mee met de familieworkshop brood of taart bakken of maak hemelse chocolade. De allerjongsten maken zelf de beste appelcompote, smakelijke fruitijsjes of heerlijke koekjes.

Lokaal gebrouwen bieren

Op onze parken bieden we naast de bekende nationale en internationale biermerken ook lokaal gebrouwen speciaalbieren. Skuumkoppe en Hert bier zijn zomaar wat speciaalbieren die u geproefd moet hebben. Breng ook een bezoek aan de lokale brouwerij. Dan ziet u direct hoe deze speciaalbieren gemaakt worden.

KRNWTR en huisgemaakte limo

Ons Nederlandse kraanwater is het beste ter wereld. Waarom dan bronwater drinken dat verpakt en vervoerd moet worden? Ons KRNWTR is kraanwater, een gezond en milieuvriendelijk alternatief. Ook worden de heerlijkste huisgemaakte limonades geschonken met verrassende smaken zoals cranberry/rozenbottel, ijsthee of rabarber. Ze bevatten minder suiker, waardoor ze ook nog eens gezonder zijn dan reguliere frisdranken.

Minder voedselverspilling

In onze ParkShops kunt u producten zoals zuivel, cereals, wijn en noten zelf schenken en tappen: avontuurlijk, maar het levert ook minder verspilling en minder verpakkingen op. Ook in de restaurants streven we naar zo min mogelijk voedselverspilling door verantwoorde porties te serveren.

Echte Duitse bijenhoning

Bijen, hommels etc. zorgen als bestuivers voor het behoud van planten en dieren. Waar vinden deze insecten nog hun voedsel? Op de velden, weiden en in de tuinen groeit en bloeit steeds minder. Vijf parken in Duitsland planten inheemse bloemen, die honing- en wilde bijen voorzien van voedsel. Op Landal Hochwald, Wirfttal en Sonnenberg leven bijen in bijenhotels, waarvan de honing van kan worden geproefd en gekocht.