• Meer foto's
  • Video
  • Kaart
Vind rust, ruimte en natuur op één van onze acht bungalowparken in Gelderland. Wandel of fiets door de schitterende natuurgebieden die deze grootste provincie van Nederland rijk is of breng een bezoek aan prachtige steden zoals Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

Ontdek Gelderland!

Als u verblijft op een van de parken van Landal in Gelderland, wordt u wakker midden in de natuur. Staat u vroeg op, dan heeft u kans om oog in oog te staan met groot wild. Met de kinderen kunt u naar de ApenheulBurgers’ Zoo of Paleis ’t Loo. Overal zijn hier bossen, heidevelden en rivieren, dus maak een wandel- of fietstocht. De parken zijn een perfecte uitvalsbasis om de Veluwe te verkennen. Terug in het park kunt u uitrusten bij de bungalow, of het zwembad in duiken. Elk park heeft zijn eigen charmes, maak de keuze die bij u past!
Alle last minutes

Last minutes Gelderland/Veluwe 

Voorwaarden last minutes

* Prijzen zijn incl. BTW en zijn excl. € 24 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,50 p.p. en kinderbedlinnen € 6,25 p.p., Hof van Saksen incl. bedlinnen, toeristenbelasting (variërend per park). Voor het reserveren van meerdere bungalows, kunt u contact opnemen met ons Contact Center. Minimale bungalowhuur bedraagt € 99 (excl. bijkomende kosten). Prijswijzigingen voorbehouden.

 
 
Deel via:
Print