Ontdek wat groen kan doen

De HEMA bungalowweken zijn van start! Het ideale moment om uw HEMA voucher te verzilveren voor een ontspannen weekend of midweek in een van de deelnemende vakantieparken van Landal GreenParks. Heerlijk wakker worden midden in de natuur, een ontbijtje en dan erop uit in de omgeving!

Direct verzilveren!

U heeft een HEMA voucher. Reserveer direct uw weekend of midweek weg in de natuur bij Landal GreenParks:

Een weekend of midweek in de natuur

Met de unieke HEMA weekendvoucher ter waarde van € 199 of midweekvoucher à € 159 kunt u er even heerlijk tussenuit. Wat dacht u van een weekendje wandelen in het bos of een avontuurlijke midweek op de heide. Het verblijf op een van de deelnemende vakantieparken van Landal GreenParks is inclusief bedlinnen, reserveringskosten en eindschoonmaak, exclusief toeristenbelasting per persoon per nacht (variërend per park). De boeking is voor een 2-, 4-, 5- of 6-persoonsbungalow, afhankelijk van het park en uw reisgezelschap. Uw aankomst ligt in de periode van 3 april t/m 5 oktober 2020, met uitzondering van de vakantieperiodes en feestdagen.

Omboeken of annuleren

Najaarsactie 2019 met aankomst t/m 31 maart 2020
Heeft u afgelopen najaar een midweek- of weekendvoucher gekocht bij de HEMA bungalowweken en valt de aankomst in de periode t/m 31 maart 2020? 

In dat geval kan de reservering kosteloos worden omgeboekt voor een andere periode op hetzelfde park. U kunt hierover contact opnemen met het Contact Center van Landal GreenParks. Meer informatie vindt u op landal.nl/coronavirus.
Voorjaarsactie 2020
Heeft u vragen en nog geen boeking gemaakt met uw HEMA midweek- of weekendvoucher? Neem dan contact op met de HEMA klantenservice.

Heeft u al een boeking gemaakt met uw midweek- of weekendvoucher en heeft u vragen over uw boeking bij Landal GreenParks? Neem in dat geval contact op met het Contact Center van Landal GreenParks. Hiervoor gelden de voorwaarden van Landal GreenParks. Meer informatie vindt u op landal.nl/coronavirus.

HEMA bungalowweken: zo werkt het

 • Ga naar hema.nl/tickets voor de aanschaf van een weekend- of midweekvoucher.
 • De HEMA voucher is te koop t/m zondag 29 maart 2020, ook in de winkels.
 • Heeft u al een voucher aangeschaft? Dan kunt u direct beginnen met verzilveren.
 • Bekijk het aanbod op de weekend- of midweekpagina.
 • Vind uw ideale accommodatie door de regio en uw aankomstdatum in te vullen.
 • De voucher is geldig voor een verblijf met aankomst van 3 april t/m 5 oktober 2020.
 • Kies het vakantiepark van uw voorkeur.
 • Op basis van uw reisgezelschap kiest u vervolgens de geschikte accommodatie. Bijvoorbeeld een 4-persoonsbungalow voor een gezin met twee volwassenen en twee kinderen.
 • Wij attenderen u erop dat de beschikbaarheid gedurende het boeken kan wijzigen. Er geldt dan ook op = op.
 • Vul uw unieke HEMA vouchercode in en boek uw verblijf.
 • U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mailbevestiging van uw boeking.

Boek uw weekend > Boek uw midweek >

Goed om te weten

Deelnemende parken 
U kunt een weekend of midweek boeken bij de deelnemende vakantieparken. Bekijk het overzicht.
 
Bijzonderheden
Landal Het Vennenbos is dit jaar niet te boeken met de HEMA weekendvoucher, wél met de HEMA midweekvoucher. Voor een weekend weg naar een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs is Landal De Lommerbergen een passend alternatief (beperkte beschikbaarheid).

Beschikbaarheid: op = op
Er is een beperkte beschikbaarheid bij de deelnemende vakantieparken. Uw boeking is pas definitief nadat u de boekingsbevestiging heeft ontvangen.

Combinatieboekingen
Het is niet mogelijk om meerdere vouchers tegelijk te verzilveren. U kunt geen combinatie maken van een midweek- en weekendvoucher. Tevens is het niet mogelijk om als groep bungalows naast elkaar te boeken.

Uitgesloten periodes
Pasen 10 t/m 16 april 2020
Meivakantie 17 april t/m 7 mei 2020
Hemelvaart 18 t/m 24 mei 2020
Pinksteren 29 mei t/m 4 juni 2020
Zomervakantie 3 juli t/m 27 augustus 2020

Toeristenbelasting
Tijdens het boeken van uw verblijf wordt er toeristenbelasting berekend. Wilt u alvast weten hoeveel u per persoon per nacht op de deelnemende parken betaalt? Bekijk het overzicht

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over deze HEMA actie? Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen

Voorwaarden
Bekijk de voorwaarden van de HEMA actie.