Natuur, rust en ruimte

De HEMA bungalowweken zijn van start! Dit is het moment om uw HEMA voucher te verzilveren voor een ontspannen weekend of midweek in een van onze deelnemende vakantieparken. Lees voor het aanschaffen van uw HEMA voucher de voorwaarden en maatregelen goed door. 

De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat in deze periode voorop. Daarom houden wij rekening met de maatregelen vanuit het RIVM om u een onbezorgde vakantie te kunnen bieden. Wij informeren u graag alvast over de genomen maatregelen op onze parken.

Direct verzilveren!

U heeft een HEMA voucher. Reserveer direct uw weekend of midweek weg in de natuur bij Landal GreenParks:

Een weekend of midweek in de natuur

Met de unieke HEMA weekendvoucher ter waarde van € 169 of midweekvoucher à € 149 kunt u er even heerlijk tussenuit. Wat dacht u van een weekendje wandelen in het bos of een avontuurlijke midweek op de heide. Het verblijf op een van de deelnemende vakantieparken van Landal GreenParks is inclusief bedlinnen, reserveringskosten en eindschoonmaak, exclusief toeristenbelasting per persoon per nacht (variërend per park). De boeking is voor een 2-, 4-, 5- of 6-persoonsbungalow, afhankelijk van het park en uw reisgezelschap. Uw aankomst ligt in de periode van 6 november 2020 tot en met 29 maart 2021, met uitzondering van de vakantieperiodes en feestdagen.

Een zorgeloos verblijf

De situatie in de wereld is u vast niet ontgaan. Hierdoor kan ook uw verblijf bij Landal GreenParks er anders uitzien dan u van ons gewend bent. Wij hebben aanpassingen gedaan op onze parken om u een zorgeloos verblijf te kunnen blijven bieden. Zo wordt er bijvoorbeeld een aangepast Fun & Entertainment programma aangeboden. Op deze manier kunt u tijdens uw verblijf blijven genieten van rust, ruimte en natuur. 

Kijk op onze maatregelen pagina voor de laatste updates en maatregelen op de parken per land. Bekijk ook onze voorwaarden
De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u ten alle tijden van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite waar u het geldende reisadvies kunt vinden voor uw land van bestemming.
 
Bekijk de website van Nederland Wereldwijd voor het geldende reisadvies voor uw land van bestemming. Gaat u op vakantie in Nederland? Bekijk dan de geldende maatregelen vanuit de Rijksoverheid voor een verblijf op de Nederlandse vakantieparken.

Tijdelijke maatregelen: subtropisch zwemparadijzen

Landal De Lommerbergen
Het subtropisch zwemparadijs op Landal de Lommerbergen is alleen toegankelijk voor bungalowgasten. Helaas kunnen er momenteel maar maximaal 30 gasten tegelijkertijd gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs. Wij doen onze uiterste best om elke gast één keer tijdens zijn verblijf de mogelijkheid te geven om te gaan zwemmen, maar kunnen dit helaas niet garanderen. Het maken van een reservering voor een tijdsslot is hiervoor verplicht. Zorg ook in het zwembad voor 1,5m afstand van elkaar. U kunt reserveren via de Landal GreenParks App. De glijbanen, het golfslagbad en het kinderbad zijn geopend, maar er kan nog geen gebruik worden gemaakt van de hot whirlpools.
Landal Het Vennenbos
Het subtropisch zwemparadijs op Landal Het Vennenbos is alleen toegankelijk voor gasten van het vakantiepark. Helaas kunnen er momenteel maar maximaal 30 gasten tegelijkertijd gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs. We vragen u vóór uw verblijf een tijdsblok te reserveren onder "Op het park" in de Landal GreenParks App. Zo wordt het niet te druk in het zwembad en kunt u altijd 1,5m afstand van elkaar houden. Wij doen onze uiterste best om elke gast één keer tijdens zijn verblijf de mogelijkheid te geven om te gaan zwemmen, maar kunnen dit helaas niet garanderen.  Alle attracties in het zwemparadijs zijn weer geopend, op de whirlpools na. Ook de douches zijn nog niet geopend.

HEMA bungalowweken: zo werkt het

 • Lees onze maatregelen en voorwaarden goed door.
 • Ga naar hema.nl/tickets voor de aanschaf van een weekend- of midweekvoucher.
 • De HEMA voucher is te koop t/m zondag 15 november 2020, ook in de winkels.
 • Heeft u al een voucher aangeschaft? Dan kunt u direct beginnen met verzilveren.
 • Bekijk het aanbod op de weekend- of midweekpagina.
 • Vind uw ideale accommodatie door de regio en uw aankomstdatum in te vullen.
 • De voucher is geldig voor een verblijf met aankomst van 6 november 2020 t/m 29 maart 2021.
 • Kies het vakantiepark van uw voorkeur.
 • Op basis van uw reisgezelschap kiest u vervolgens de geschikte accommodatie. Bijvoorbeeld een 4-persoonsbungalow voor een gezin met twee volwassenen en twee kinderen.
 • Wij attenderen u erop dat de beschikbaarheid gedurende het boeken kan wijzigen. Er geldt dan ook op = op.
 • Vul uw unieke HEMA vouchercode in en boek uw verblijf.
 • U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mailbevestiging van uw boeking.

Boek uw weekend > Boek uw midweek >

Goed om te weten

Deelnemende parken
U kunt een weekend of midweek boeken bij de deelnemende vakantieparken. Een aankomst op onze Duitse en Belgische parken is mogelijk vanaf februari 2021. Bekijk het overzicht.

Beschikbaarheid: op = op
Er is een beperkte beschikbaarheid bij de deelnemende vakantieparken. Uw boeking is pas definitief nadat u de boekingsbevestiging heeft ontvangen.

Combinatieboekingen
Het is niet mogelijk om meerdere vouchers tegelijk te verzilveren. U kunt geen combinatie maken van een midweek- en weekendvoucher. Tevens is het niet mogelijk om als groep bungalows naast elkaar te boeken.

Extra voorwaarden omtrent COVID-19
 • De HEMA voucher kan niet worden ingewisseld voor een recreatievoucher.
 • Bij annulering zal geen restitutie plaatsvinden.
 • Omboeken kan alleen onder de COVID-19 voorwaarden (zie voorwaarden).
Uitgesloten periodes
Kerstvakantie 17 december 2020 t/m 2 januari 2021
Voorjaarsvakantie 11 t/m 28 februari 2021

Toeristenbelasting
Tijdens het boeken van uw verblijf wordt er toeristenbelasting berekend. Wilt u alvast weten hoeveel u per persoon per nacht op de deelnemende parken betaalt? Bekijk het overzicht

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over deze HEMA actie? Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen

Voorwaarden
Bekijk de voorwaarden van de HEMA actie.