Herfstvakantie

Kleurrijk weekje weg
Van 15 tot 31 oktober 2021
Boek jouw verblijf

Kleur je herfstvakantie

Laat je verwonderen door de warme kleuren tijdens een verfrissende herfstwandeling door het bos. Of waai uit aan de kust met de hond. De kinderen vermaken zich in de speeltuin of spelen een potje tafeltennis. In de avond geniet je van de gezelligheid rond het haardvuur in jouw favoriete accommodatie. Boek nu een verblijf in de herfstvakantie met aankomst in de periode van 15 tot 31 oktober 2021.

Meer heb je niet nodig! Wordt wakker midden in het bos, wandel over de paden, stamp in de plassen en geniet van de velen kleuren om je heen.

Kom tot rust in de oranje gloed van het knapperend haardvuurtje. Heerlijk samen, met je favoriete boek en een glaasje wijn. Of een spelletjesavond met de kids!

Bouw een digitale boomhut

Ga op ontdekking in het vakantiepark en verzamel via de Landal Adventure App verschillende grondstoffen. Deze dienen als basis voor een digitale boomhut. Veel plezier!

Activiteiten voor kids

Kinderen vermaken zich in de natuur tijdens de schoolvakantie. Van marshmallows bakken rond het kampvuur tot vogelvoer maken. Ook de midwinterlichtjestocht staat op de agenda. En de natuurontdekbox is zeker gaaf om te ontdekken!

Keuze uit ruim 95 vakantieparken!

Vind de accommodatie die perfect bij jou past.

Zoek en boek

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

Zoek & boek jouw herfstbestemming
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
vr 15 okt 2021
Selecteer aankomstdatum