Herfstvakantie

Kleurrijk weekje weg
Van 14 oktober tot 6 november 2022
Boek jouw verblijf

Kleur je herfstvakantie

Laat je verwonderen door de warme kleuren tijdens een verfrissende herfstwandeling door het bos. Of waai uit aan de kust met de hond. De kinderen vermaken zich in de speeltuin of spelen een potje tafeltennis. In de avond geniet je van de gezelligheid rond het haardvuur in jouw favoriete accommodatie. Boek nu een verblijf in de herfstvakantie met aankomst in de periode van 14 oktober tot 6 november 2022.

Een impressie van de activiteiten in de vakantie

Pompoen snijden

Het is bijna Halloween! Hol een pompoen uit en zorg dat hij schoon is vanbinnen. Nu kun je er een gezicht op tekenen en snijden maar. Alleen nog een waxinelichtje erin en de pompoen is klaar om neergezet te worden!

Lampionoptocht

Knutsel een lampion en versier hem in de mooiste kleuren. Zodra het schemerig begint te worden lopen we samen de lichtjesoptocht. Geniet in het donker van het warme licht. Wat een gezelligheid!

Kampvuur: popcorn bakken & marshmallows roosteren

Wat is er leuker dan zelf popcorn bakken en marshmallows roosteren boven een kampvuur? Kom met z’n allen rondom het knisperende vuurtje staan, rijg een spekje op een stok en hoor de maïskorrels poppen. Dat wordt smullen!

Activiteitenprogramma

Benieuwd welke activiteiten er plaatsvinden op het park waar jij verblijft? Bekijk het programma vanaf twee weken voor je verblijf in de Landal GreenParks App.

Meer heb je niet nodig! Wordt wakker midden in het bos, wandel over de paden, stamp in de plassen en geniet van de velen kleuren om je heen.

Kom tot rust in de oranje gloed van het knapperend haardvuurtje. Heerlijk samen, met je favoriete boek en een glaasje wijn. Of een spelletjesavond met de kids!

Bouw een digitale boomhut

Ga op ontdekking in het vakantiepark en verzamel via de Landal Adventure App verschillende grondstoffen. Deze dienen als basis voor een digitale boomhut. Veel plezier!

Activiteiten voor kids

Kinderen vermaken zich in de natuur tijdens de schoolvakantie. Van marshmallows bakken rond het kampvuur tot vogelvoer maken. Ook de midwinterlichtjestocht staat op de agenda. En de natuurontdekbox is zeker gaaf om te ontdekken!

Keuze uit ruim 100 vakantieparken!

Vind de accommodatie die perfect bij jou past.

Zoek en boek

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

Zoek & boek jouw herfstbestemming
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum