korting tot 10%

Kerstvakantie

Samen genieten van een gezellige kerst.
Van 18 december 2020 tot 4 januari 2021
Boek uw verblijf

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

 

Geniet van een verblijf bij Landal GreenParks

Geniet tijdens de kerstvakantie van 2020 op onze vakantieparken van sfeervolle kerstverlichting, de heerlijke dennengeur en leuke kerstactiviteiten. Bak samen marshmallows boven het kampvuur en loop mee met de midwinterlichtjestocht. Of kies voor een verblijf tijdens Oud en Nieuw en proost samen op het nieuwe jaar. Boek nu uw kerstvakantie in de periode van 18 december 2020 tot 4 januari 2021 met korting tot 10%. Bekijk de voorwaarden.
  • Ruim 90 vakantieparken in de natuur
  • Sfeervolle accommodaties (tot 32 personen)
  • Fun & Entertainment-programma
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
  • Volop waterpret voor jong en oud
  • Bollo: ontmoet de allergrootste kindervriend!

Breng de kerstvakantie door bij Landal GreenParks

Subtropisch zwemplezier

Zwem in het golfslagbad, roetsj van de glijbanen of kom tot rust in de whirlpool. Van actie tot ontspanning: op één van onze vakantieparken met subtropisch zwemparadijs is waterpret gegarandeerd.

Een knalvrij oud en nieuw

Bent u geen liefhebber van vuurwerk? Of schieten uw huisdieren in de stress tijdens oud en nieuw? Sluit het jaar dan af zonder knallen met een gezellig verblijf op één van onze vuurwerkvrije parken.

De leukste kerstactiviteiten

Versier een eigen lampion, loop mee met de bijzondere midwinterlichtjestocht en laat de kids een kerstsok knutselen. Tijdens de kerstvakantie zijn er op onze parken talloze extra activiteiten te doen.
korting tot 10%
Kerstvakantie - korting tot 10%

Samen genieten van een gezellige kerst.

Van 18 december 2020 tot 4 januari 2021

Sfeervolle accommodaties

Voel je thuis bij Landal! Onze basis accommodatie is een perfecte uitvalsbasis. Maar wie wat extra's wil tijdens de kerstvakantie, boekt de Comfort, Luxe of Extra Luxe accommodatie. Of verblijf met de hele familie in een ruimte bungalow tot 32 personen. Voor ieder gezelschap hebben wij een passende accommodatie!
Ontdek onze accommodaties

Fun en Entertainment

Het hele jaar door organiseert ons Fun en Entertainment-team de leukste activiteiten. Bak kerstkoekjes of maak een winterwandeling samen met de boswachter. Of ga vogelhuisjes en vetbollen maken en rooster marshmallows bij het warme kampvuur. Er is genoeg te doen!
Ontdek de kerstactiviteiten

De leukste bestemmingen in de kerstvakantie 2020

Boek uw kerstvakantie bij Landal GreenParks

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
vr 18 dec 2020
Selecteer aankomstdatum