Sinterklaas

Een vakantie met sintactiviteiten
Van 13 november tot 7 december 2020
Boek uw verblijf

Tijd voor pepernoten!

Van schoentje zetten tot pietenbingo en zelf pepernoten bakken. Tijdens de sinterklaasperiode worden er op veel van onze parken sintactiviteiten georganiseerd. U verblijft in een accommodatie midden in de natuur waar onbezorgd genieten voorop staat. Boek samen met het gezin uw sinterklaasverblijf met aankomst in de periode van 13 november tot 7 december 2020 en geniet van het sinterklaasfeest op één van onze 90 parken.
  • Ontdek de sintbungalow
  • Geniet van een pietenontbijt
  • Heerlijk avondje rond het kampvuur

Sinterklaasavond bij Landal

Selecteer uw favoriete bestemming

Gelderland/Veluwe
Nederlands-Limburg
Wadden
Zeeland

Zorgeloos boeken bij Landal

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Binnen 14 dagen annuleren

  Na boeken

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Beleef Sinterklaas 2020 samen

De leukste sintactiviteiten

Pepernoten strooien is er niet bij dit jaar, ze zijn veel te lekker om zelf op te eten! Kom pepernoten en speculaas bakken en geniet van een pietenontbijt. En wist u dat er een echte sintbungalow is op veel van onze parken.

Ontmoet kindervriend Bollo

Op de meeste parken van Landal GreenParks loopt kindervriend Bollo rond. Hij geeft graag een knuffel of handje. Wist u dat Bollo in zijn eigen huisje op het park woont? Hier kunt u met de kids een kijkje nemen en hem een mooie tekening of lieve brief geven.

Subtropisch zwemplezier

Glijbanen, lazy rivers, whirlpools en kinderbaden wachten op u. Zwem in het golfslagbad en roetsj van de glijbanen. Van actie tot ontspanning: op één van de twee vakantieparken met een subtropisch zwemparadijs is waterpret voor jong én oud gegarandeerd.

Beleef Sinterklaas bij Landal GreenParks

Ontdek onze vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Onze accommodaties

Onze accommodaties voelen aan als een thuis midden in de natuur en zijn het vertrekpunt om de omgeving te ontdekken. Wilt u iets bijzonders? Wij beschikken ook over een ruim aanbod speciale accommodaties. Geniet met uw familie in een reüniebungalow of verblijf in een kinderbungalow. Wat dacht u van een strandhuisje aan zee of safaritent midden in het bos. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!
Ontdek onze accommodaties

Vind uw sinterklaasbestemming

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
ma 30 nov 2020
Selecteer aankomstdatum