Sinterklaas

Vier Sinterklaas bij Landal GreenParks
Van 13 november tot 7 december 2020
Boek uw verblijf

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

 

Hij komt, hij komt!

Geniet samen van een heerlijk sinterklaasfeest in 2020 op één van onze 90 parken. Tijdens de sinterklaasperiode worden er op veel van onze parken leuke sintactiviteiten georganiseerd. Kom sintlekkernijen bakken, ontmoet de pieten en ga op zoek naar de Gouden Pepernoot. Boek nu alvast uw sinterklaasverblijf en verzeker uzelf van een plek.
  • Ruim 90 vakantieparken in de natuur
  • Sfeervolle accommodaties (tot 32 personen)
  • Fun & Entertainment-programma
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
  • Volop waterpret voor jong en oud
  • Bollo: ontmoet de allergrootste kindervriend!

Beleef Sinterklaas 2020 samen

Ontmoet kindervriend Bollo

Op de meeste parken van Landal GreenParks loopt kindervriend Bollo rond. Hij geeft graag een knuffel of handje. Wist u dat Bollo in zijn eigen huisje op het park woont? Hier kunt u met de kids een kijkje nemen en hem een mooie tekening of lieve brief geven.

De leukste sintactiviteiten

Ook dit jaar brengen Sinterklaas en de pieten een bezoek aan Landal GreenParks. Daarom worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Kom pepernoten en speculaas bakken, of ga op zoek naar de Gouden pepernoot die is verstopt op het park.

Subtropisch zwemplezier

Glijbanen, lazy rivers, whirlpools en kinderbaden wachten op u. Zwem in het golfslagbad en roetsj van de glijbanen. Van actie tot ontspanning: op één van de twee vakantieparken met een subtropisch zwemparadijs is waterpret voor jong én oud gegarandeerd.

Beleef Sinterklaas bij Landal GreenParks

Ontdek onze vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Onze accommodaties

Onze accommodaties voelen aan als een thuis midden in de natuur en zijn het vertrekpunt om de omgeving te ontdekken. Wilt u iets bijzonders? Wij beschikken ook over een ruim aanbod speciale accommodaties. Geniet met uw familie in een reüniebungalow of verblijf in een kinderbungalow. Wat dacht u van een strandhuisje aan zee of safaritent midden in het bos. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!
Ontdek onze accommodaties

De leukste bestemmingen om Sinterklaas te vieren

Boek uw verblijf tijdens Sinterklaas bij Landal GreenParks

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
ma 30 nov 2020
Selecteer aankomstdatum